2022. október 06., csütörtök - Brúnó, Renáta napja

mt

5. hét 4D felvételek

2022-02-22 23:25:19

Lassan körvonalazódik benned, hogy tényleg ANYA leszel. Ha eddig még nem csináltál terhességi tesztet, és a menstruációd valóban elmaradt, akkor ne késlekedj. A patikában, a drogériában és egyéb internetes áruházakban már fillérekért lehet egyszerű terhességi tesztet vásárolni, amely a szervezetedben termelődő hCG hormon szintjét képes megmutatni. Ez a hormon kizárólag a terhesség során termelődik. Célszerű az első, reggeli vizeletből vett mintát használni a teszt használatához, hiszen ebben nagyobb koncentrációjú az említett hormon.

A baba szíve már dobog, kezdetleges keringési rendszere működik. Az orvosnál már meg is tudnátok hallgatni, hogyan zakatol.

Általában ilyenkor szoktak időpontot egyeztetni az anyák a szülőorvossal az első orvosi vizsgálat megejtésére. A vizsgálatra azonban csak a 7. hét körül kerül sor általában, azaz még a második elmaradó menstruáció előtt.

Gratulálunk! Boldog, nyugodt babavárást kívánunk!

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media