2022. augusztus 13., szombat - Ipoly napja

mt

3. hét 4D felvételek

2022-02-06 23:25:06

Lehetséges, hogy a harmadik héten pecsételő vérzésed jelentkezik, ez a beágyazódás jele is lehet, nem feltétlenül jelent rosszat.

A baba neme már a fogantatás pillanatában eldől. Amennyiben az apai hímivarsejt x kromoszómát hordozott úgy kislány, amennyiben y kromoszómát hordozott úgy kisfiú születik majd 37 hét múlva. Amennyiben az apa nem elégedett a születendő gyermek nemével, nyugodtan lehet neki mondani, hogy az ő sejtjei döntötték el a baba nemét.

Már megtörtént a fogantatás. Egy piciny életet hordozol odabent, ezért mostantól száz százalékos figyelmet kell fordítanod arra, hogy csak olyan dolgokat egyél, művelj, ami a baba javára válik. Kerüld a füstös helyeket, és természetesen ne dohányozz! Sokan azt mondják, hogy a bor vérképző, a sör meg a maláta miatt egészséges, miközben a mindkettőben megtalálható alkohol bizonyítottan káros hatással van a születendő gyermekre. Ha azonnal nem is érzed ezek ártó hatását, de évekkel később akár tanulási nehézségek formájában is jelentkezhet a ballépés következménye. Kerüld az alkoholos italokat! A drogok, bódító szerek, gyógyszerek már kimondva is borzasztóak, elképzelni is rossz, milyen rosszat tesz egy anya a gyermekével, ha a terhesség ideje alatt ezekhez nyúl.

Az alábbi videó nem is ultrahang felvétel, csak egy oktató filmecske, mégis érdemes megnézni.

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media