2022. május 17., kedd - Paszkál napja

mt

28. hét 2D felvételek

2021-09-05 23:24:24

Ha még eddig nem gondoltál a szülésre, akkor most ideje egy kicsit az elméleti tudásodat kibővíteni. Készülj fel a szülés minden alternatívájára. Készíts szülési tervet. Vedd számba a fájdalomcsillapítási módokat, gátvédelmi lehetőségeket, szoptatási tudnivalókat. Ne érjen váratlanul semmilyen helyzet. A félelmedet váltsa fel felkészültség, hogy majd ne ijedj meg a nehéz helyzetben.

Érdemes beiratkoznod valamilyen kismamatornára, ahol nem csak az izmok kerülnek átmozgatásra, de a szülési alatt hasznos testhelyzeteket, légzési technikákat is begyakorolhatod. Ha jó edzőt fogsz ki, akkor még az intim torna alapjaira is megtanít, amire nagy szükséged lehet a szülés előtt, alatt, után. Sok kismamának, anyukának ugyanis nagy gondot jelent a kialakult inkontinencia. Ezt megelőzendően érdemes tornáztatni az intim tájék izmait speciális gyakorlatokkal.

A kicsi, ha most születne, már jó eséllyel életben tudnák tartani a kórházban, de valószínűleg a szülés kiírt időpontjáig nem lehetne hazavinni, vagy legalábbis addig, amíg az alsó súlyhatárt el nem éri. Egyébként a szempillái már kinőttek, heréi leszálltak (persze csak ha kisfiú).

 

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media