2022. augusztus 08., hétfő - László napja

mt

21. hét 4D felvételek

2022-07-15 23:16:01

A 21. héten a magzat körülbelül 27 centiméteres és hozzávetőleg 360 gramm a súlya. Mostanra körülbelül azonos ütemben alszik, mint ahogy azt születése után is tenni fogja. Ezért jobb, ha már most hozzászoksz, vagy csak elgondolkodsz azon, hogy milyen lesz, amikor az éjszaka közepén kell majd fölkelned hozzá. Barátkozz a gondolattal, és lelkileg készülj föl rá, hogy az elkövetkező 20 hét akár egy pillanat, úgy elrepül majd. Élvezd hát a pihenést, amíg még megteheted, és amíg tudsz pihenni. Aludj nagyokat, de mellette nyugodtan kirándulj, tornázz. Pihenj aktívan is!

Mostanság kezd a baba hallása kialakulni. Meghallja a gyomrod korgását, a szíved dobogását, és lassan hozzá is szokik ezekhez a zajokhoz. Ezért van például, hogy születés után, a vigasztalhatatlanul zokogó csecsemő a porszívó zúgására pillanatok alatt elalszik, mert ez a hang nagyban emlékezteti az anyaméhben hallott zajra, amit az anya vére keltett, amint áramlott a vérerekben.

Sokat mocorog, és még van bőven helye odabent. Érdemes egy babamozira elmenni. Ugyan az arca még nem kivehető teljesen a felvételeken, és még eléggé soványka is, de nagyon ügyes, egészen akrobatikus mozdulatokra képes odabent.

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media