2021. október 20., szerda - Vendel napja

mt

21. hét 2D felvételek

2021-07-17 23:19:04

Ha a kicsi nemét nem szeretnéd megtudni, akkor még az ultrahangos vizsgálat előtt közöld az orvosoddal, nehogy véletlenül elszólja magát. Sokan választják ezt a meglepetés szülést, amikor csak a születés pillanatában tudják meg a szülők, hogy fiuk lesz, vagy kislányuk.

Ha Te nem is vagy kíváncsi a születendő gyerek nemére, de biztos lehetsz benne, hogy a környezetedben már mindenki találgatni fog. A pocak formája, elhelyezkedése alapján, a kívánósságod, viselkedésed alapján mindenkinek meg lesz a maga kis teóriája. Ez biztosan nagyon idegesítő lesz - legalábbis anno engem fölöttébb bosszantott -, viszont törekedj arra, hogy ha neked nem is kedves ez a találgatós dolog, másokat ne bánts meg, hogy visszautasítod a szórakozásukat.

Akár kisfiú, akár kislány lakik a szíves alatt, nevet mindenképp találnotok kell neki. Nagyban segítenek ebben az utónév kalkulátorok, amilyet pl. mi is készítettünk nektek. Nézegessétek, próbálgassátok!

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media