2022. december 06., kedd - Miklós napja

mt

17. hét 3D képek

2022-06-04 23:14:01

Hallása már működik: hangos szóra összerezzen, lágy dudorászásra megnyugszik. Reflexei is működnek: ujjait mozgatja, a köldökzsinór, ha hozzáér, néha megfogja, de a köldökzsinór szerkezetéből adódóan kárt nem tud benne tenni, elszorítani a kezével nem tudja. A magzatvízben nyitott szemmel lubickol, néha pislog, és csukott szemmel alszik. Nyelni már megtanult, a magzatvízből kortyol néha-néha egy kicsit.

A méhed csúcsa körülbelül félúton van a köldököd és a szeméremcsontod között. Ezt az orvos a vizsgálatokon minden alkalommal ki is tapintja, fel is jegyzi. A terhesség második harmadában kezdenek lassan kialakulni a terhesség kellemetlen tünetei. Az orrdugulás, az intim folyás, a striák kialakulása, az alvási nehézségek mind-mind nehezítik az áldott napokat. Tégy meg mindent azért, hogy erre az időszakra az életed leggyönyörűbb szakaszaként emlékezhess vissza egyszer. Ne feledd: A legtöbb nő életében maximum 2 alkalommal fordul elő hogy gyermeket vár.

ultrahang
ultrahang
ultrahang
ultrahang
Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media