2022. augusztus 14., vasárnap - Marcell napja

mt

13. hét 2D felvételek

2022-05-03 23:17:54

Végre eljött a második trimeszter első hete. A hányásos időszaknak ezennel VÉGE!!! (Persze vannak olyan szerencsétlenek, akiket a hányinger egészen a szülésig elkísér.) És, ha babonás vagy, és eddig nem mondtad a jó hírt senkinek, akkor mostantól bátran terjesztheted, hogy nemsokára eggyel többen lesztek. A 13. héttől a vetélés kockázata ugyanis drasztikusan csökken.

Nyugodtan elkezdhetsz sportolni mostmár. Persze nem arra gondolok, hogy ússz minden nap 50 hosszt, vagy kezdj el súlyt emelni, de egy kis könnyű terhestorna jó hatással lehet a szervezetedre, megpezsdíti kicsit a véreteket.

A terhesség 13. hetében a nőgyógyász megnézi a pici szívhangját, megméri a méreteit, megnézi, hogy a méhed mennyit növekedett, és a vizeletedben fehérjét keres. Reméljük, hogy nem talál! Ugyanakkor a védőnőhöz is el kell látogatnod terhes tanácsadásra, és ott a vérnyomásodat, súlyodat mérik meg.


Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media