2022. augusztus 18., csütörtök - Ilona napja

mt

19. hét 4D felvételek

2022-06-27 23:15:14

Ha 3D vagy 4D ultrahangra szeretnétek menni, akkor már gondolkodhattok az időponton, akár be is jelentkezhettek, ugyanis a 19. és 25. hét között lehet a legszebb felvételeket csinálni. Azonban, ha csak sima, 2D-s ultrahangon voltatok eddig, és nem is szándékoztok maradandóbbat létrehozni, akkor célszerű elkezdeni az eddigi hőpapíros képek másolását. Azok ugyanis durván fél-egy év alatt teljesen elvesztik tartalmukat. Legbiztosabb tárolási módok egyike a digitalizálás. Szkenneld be, vagy csak egy digitális fényképezővel fényképezd le mindet. (Egyébként egy egyszerű fénymásolat is tartósabb, mint a hőpapíron tárolás.) Később pedig ráérsz szerkesztgetni, nagyítgatni.

Ezen a héten a baba egész testén kezd kinőni a magzatpihe, azaz a lanugo. Születést követően nem sokkal ugyan kihullik ez a szőrzet, viszont a magzati életben nagyon fontos szerepe van. Ez segíti ugyanis a magzsatmáz tapadását. Nagyon fontos, hogy a magzatmáz a baba teljes testét beborítsa, hiszen ez védi meg attól, hogy a magzatvízben a teste fölázzon.

 

 

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media