2022. augusztus 13., szombat - Ipoly napja

mt

15. hét 2D felvételek

2022-05-21 23:18:22

A kicsi hallása már csontvezetéses. Hallja az erősebb zajokat, amelyek kintről beszűrődnek a pocakodba. Hallja a hangodat, hallja a bélmozgásodat, hallja a szívverésedet. A szívverésed ritmusa megnyugtatja, az ajtócsapásra összerezzen. Már most vehetsz olyan zenélő szerkezetet, melyet a pocakodhoz tartasz, és ha a hangja elég lágy, akkor a kicsi megszereti, megszokja, és ugyanúgy megnyugszik a hangja hallatán, mintha a szívverésedet figyelné. Később, születés után is megmarad ez a biztonság számára. Ha az anyaméhben megszokott hangot hallja, hamar megnyugszik. Próbáld majd a szívedhez, a mellkasodra fektetni a kicsit, és meglátod, milyen hamar elalszik majd.

A csontosodás folyamata most igazán beindul. Az eddig átlátszó csontocskák most kezdenek meszesedni, a fogcsírák most kezdenek kialakulni, ezért fontos a megfelelő kalcium bevitel. A kalcium felszívódását, beépülését más vitaminok segítik. A legjobb, ha a kapható terhesvitaminok közül választasz egyet, és rendszeresen szedni kezded.

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media