2021. május 09., vasárnap - Gergely napja

mt

Maximális védelem és gondoskodás már az első naptól

2020-06-02 11:23:35 - Adrienn

Amikor egy kisbaba a világra jön, nem lehet fontosabb dolgunk, mint, hogy megadjuk számára a maximális törődést és védelmet. Legyen szó a baba környezetéről, táplálkozásáról vagy a tisztaságáról és pelenkájáról.

A Pampers ennek jegyében fejleszti és tökéletesíti folyamatosan Premium Care termékcsaládját, amelyet kifejezetten újszülött kortól ajánl. A tollpihe puhaságú pelenka már a születés utáni első percektől teljes körű védelmet nyújt, amivel a szülők maximális biztonságban tudhatják kisbabájukat, hiszen ezzel garantálják számukra a folyamatos ölelő, puha érzést. Kényeztesd kisbabád bőrét a Pampers leggyengédebb érintésével! A Premium Care pelenkák köldökvédő kialakítása óvja a pici babák köldökét, kiválóan illeszkedve az újszülöttek érzékeny pocakjára.

Maximális védelem és gondoskodás már az első naptól

A pelenka belsejében 3 nedvszívó csatorna vezeti el a nedvességet, amelyek hálós kiképzése lehetővé teszi még a híg széklet gyors felszívódását is, ezáltal különleges komfortérzetet adva a babának. A Pampers Premium Care pelenkával a babapopsi akár 12 órán keresztül is száraz maradhat, szivárgásmentes órákat, nyugodt éjszakát és gondtalan nappalt garantálva ezzel a babának és a mamának is.

A tökéletes szellőzés érdekében a pelenka olyan légáteresztő anyagokból készült, amelyek a megrekedt párát friss levegőre cserélik. Ez különösen fontos a babák első 6 hónapjában, melynek nagy részét mozdulatlanul, hason vagy háton fekve töltik. A Pampers Premium Care pelenkák légáteresztő anyaga elősegíti a levegő könnyed áramlását, így frissen és szárazon tartják a bababőrt a minimális mozgás ellenére is.

Maximális védelem és gondoskodás már az első naptól

A pelenka telítettségét és a peluscsere szükségét pedig nedvességjelző csík mutatja. Nincs találgatás, és felesleges peluscsere, csak önfeledt alvás és játék.

A Pampers Premium Care pelenkát gyermekorvosokkal és toxikológusokkal együttműködésben fejlesztették ki, a Magyar Védőnők Egyesületének ajánlásával pedig már 0-ás és 1-es méretben is kapható.

A pelenkák külsejét bájos, kézzel rajzolt állatfigurák díszítik az egész család örömére.

*a Pampers pelenkák tollpihe puhaságú anyaga nem tartalmaz valódi tollat.

(VIDEÓ) - https://youtu.be/Brc8v-lOHEw

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media