2023. január 31., kedd - Gerda, Marcella napja

mt

A fiatal kamionversenyző sérülten is szívesen sportolt a gyerekekkel

2013-10-29 11:55:09

Major Benedeket, az Oxxo Racing fiatal kamionversenyzőjét sérülése sem akadályozta meg abban, hogy részt vegyen a Rákosmente főterén megrendezett hétvégi közösségi programon, ahol híres sportolók szórakoztatták a gyerekeket. A családi programon Benedek legújabb sikeréről is beszámolt: a mindössze 17 éves pilóta végre megszerezte jogosítványát, így mostantól nem csak a versenypályán láthatjuk előzni.

A hétvégén Rákosmentén rendezték meg a főváros egyik legizgalmasabb őszi közösségi rendezvényét, amelyen kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a számukra érdekes programokat. Az esemény legizgalmasabb része azonban kétségtelenül az volt, amikor a kerületi iskolások alkotta csoportok híres sportolók vezetésével mérték össze erejüket. Az olimpikonok és Európa-bajnokok mellett Major Benedek, minden idők legfiatalabb és már most komoly eredményeket elérő kamionversenyzője is segített a gyerekeknek. A Kamion Európa Bajnokság idei szezonjában négy futamgyőzelmet szerző pilótát az sem tartotta vissza, hogy lábsérülésének köszönhetően járógipszben tudott csak részt venni az eseményen.

Benedeket egy csöppet sem zavarta ez a kis „akadály”, sőt, arról is beszámolt, hogy nem rég újabb sikert ért el a volán mögött. Igaz, ezúttal már a magyar közutakon kellett bizonyítania. Habár a 17 éves fiú már jó ideje rója a versenypályákat többtonnás kamionjával, jogosítványa eddig fiatal kora miatt még nem lehetett. Most azonban végre ez az akadály is elhárult, és ennek eredményéről mi is meggyőződhettünk a hétvégén, hiszen a rákosmentei rendezvényen Benedek büszkén mutatta meg nekünk frissen szerzett jogosítványát.

Megosztás:


Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media