2021. május 06., csütörtök - Frida, Ivett napja

mt

Megmutatta babáját a világ legkisebb anyukája

2010-07-08 00:09:01

A világ legkisebb anyukája, a 72 centiméteres Stacey megmutatta harmadik gyermekét a világnak.

A nő a törpeség egyik különösen súlyos vállfajában szenved. Nemcsak egyszerűen apró méretű, de csontjai is nagyon törékenyek, ezt nevezik üvegcsont szindrómának.

Orvosai már az első terhességénél figyelmeztették, hogy a kisbaba kihordása könnyen az életébe kerülhet, mivel a magzat összenyomhatja a tüdejét és a szívét. A 72 centiméteres nő ennek ellenére mára már 3 gyerekes anyuka, és nem bánná, ha még egy gyermeke születne.

Nézd meg a fotót az eredeti oldalon!

Stacey elmondta, hogy tiszteli orvosait és hisz is nekik, azonban számára fontosabb volt az anyaság öröme a lehetséges veszélyeknél. Ezért a továbbiakban is meghallgatja majd orvosai tanácsát, azonban a döntést a férjével együtt hozza majd meg a negyedik babáról. Gyermeki közül ketten is örökölték az üvegcsont szindrómát, a most született, legkisebb baba is. A különleges, függőleges császármetszésnek köszönhetően azonban azt sikerült elkerülni, hogy a baba összetört csontokkal jöjjön a világra.

Stacey elmondta még, hogy a kisbaba sokkal közelebb hozta őt férjéhez, aki teljesen átlagos magasságú. 3 gyermeket nevelni még egy normális méretű anyukának is nagy kihívás, de Stacey bizakodó, és tudja, nagyobb gyermekei is sokat fognak neki segíteni.

Forrás: Erdély Online

Megosztás:


Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media