2021. május 07., péntek - Gizella napja

mt

Nyereményjáték a blogszülinapon Lénárd Orsival

2010-06-19 08:51:36

Lénárd Orsi, portálunk dúlája, Veletek együtt szeretné ünnepelni az első blogszülinapját, ezért születésnapi nyereményjátékra hív Benneteket.

Három darab 10 ezer forint értékű baba-mama-kényeztető  csomagot állított össze, amit egy hónap múlva a hírlevélre feliratkozók között sorsolok majd ki. És hogy mi van a csomagokban?

Mindegyikbe tett  egy divatos gyűrűszettet, amit Panyi Zsuzsi iparművész, üveg-designer készített szebbnél szebb színekben. Így az anyák és kislányaik még csinosabbak lehetnek - együtt is! Emellett a csomagok mindegyikében ott lapul a Motherlove Herbal Company selymes gát- és babamasszázsolaja a levendula, sárgabarackmag-olaj és szőlőmag-olaj kényeztető illatával, illetve a cég hatféle termékmintája is.

És, hogy a türkiz, a sárga és a kék csomag egyedi legyen, három különböző művészeti alkotás kerül mindegyikbe. A türkizben picidia kötött nyúlkomája várja kis gazdáját. Dia a kötés és  design tárgyak készítése mellett gyerekkönyveket is illusztrál: 2008-ban az ő közreműködésével jelent meg a Kerge ABC című verseskötet. A sárgában a csiribiribolt filcből készült tarkabarka szobadíszét lehet megnyerni. Krisztina maga is gyakorló édesanya, így jól tudja, mi tetszik a babáknak. A kékbe pedig Pászthoy Panka illusztrátor tündérkés képe kerül. "Bár nincs kislányom, nagyon szeretem Berg Judit Panka és Csiribí meséjét, és hozzá Pászthoy Panka bájosan megformált mesehőseit." - Irja Orsi a blogjában.

Menjetek, játsszatok és iratkozzatok fel a hírlevélére itt. Sorsolás egy hónap múlva, július 18-án.

Megosztás:


Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media