2021. május 06., csütörtök - Frida, Ivett napja

mt

Visszahozták az életbe az áramütést szenvedett kisfiút

2010-03-08 11:08:25

A fürdőkádban rázott meg az áram egy hároméves kisfiút Kunbaracson. A kisfiú éppen fürdött, amikor egyéves húga - aki már túl volt a fürdésen és pizsamában volt - visszament a fürdőszobába és belelógatta a hajszárítót a fürdőkádba - írja a baon.hu.

Az anya csak egy pillanatra hagyta magára a gyerekeket. Amikor belépett a fürdőszobába, azt látta, hogy a kisfiú elsüllyed a vízben. Az anya azonnal kikapta a vízből a hajszárítót, majd pedig a gyerekét vette ki, aki akkor már nem volt eszméleténél. Az asszony elkezdte újraéleszteni a kisfiút, addig a férje segítséget kért a szomszédban lakó nyugdíjas ápolónőtől és hívták a mentőket. Végül a szomszédnak sikerült életet lehelni a gyerekbe.

Felsírt, látszott, hogy fájdalmai vannak, és nagyon fázik. A mentők az intenzív osztályra szállították a gyereket, aki az áramütés okozta sokkból pár óra alatt felépült. Az eset még a hétvégén történt, de a kisfiú még mindig kórházban van, mert elkapott egy vírusos fertőzést.

Forrás: Erdély Online

Megosztás:


Hozzászólások
 • Adrienn
  2010-03-08 11:12:40
  A hajszárító a füriben mindig nagy veszélyforrás volt. Csak bízni tudok benne, hogy én nem leszek SOHA olyan balga, hogy elöl felejtem bedugva a fürdőző gyerek mellett. Mázlista a kisfiú.
 • kriszti0817
  2010-03-09 07:38:44
  Na ez megint egy olyan hír amitől kettéáll a szőr a hátamon ha van!A Szűlő hibája!Eleve nem hagyom ott a hajszárítót,pláne nem bedugva!Ezt az Anyát megbüntetném,ha nemis börtönbüntire de valami bírságra hogy máskor ne forduljon elő!Bár szerintem egyéletre megjegyezte hol a hajszárító helye használat után!!

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media