2021. május 06., csütörtök - Frida, Ivett napja

mt

Bizarr: majmot szoptat a nő

2010-03-08 11:10:17

A képen látható indiai anya egyszerre szoptatja kisfiát és egy kismajmot.

Rosszindulatú megjegyzések, csodálkozó tekintetek kísérik az indiai nő tevékenységét. A kismajom árván maradt, így a nő elhatározta, nem engedi éhen pusztulni. Mivel kisfiát amúgy is szoptatja, úgy döntött, a kismajmot is felneveli.

Nézze meg a fotót ide kattintva!

Forrás: Erdély Online

Megosztás:


Hozzászólások
 • Adrienn
  2010-03-08 11:15:12
  Nem tudom, hogy a gyerekvédők és az állatvédők ki tudnak-e egyezni az esettel. nagyon szép dolog, amit tesz a nő, de nem hiszem, hogy minden alkalommal olyannyira fertőtleníti a mellét, hogy az a kisfiának is jó. Egyáltalán milyen baktériumok vannak egy majom szájában? Te itatnád egy pohárból a gyerekedet egy állattal? Sok helyen látom, hogy a kutyát eteti, aztán ugyanazzal a kanállal eszik valaki, vagy a kutya által megnyalt kézzel eteti valaki a gyerekét. Kíváncsi vagyok, hogy másom mit gondolnak erről... (Szerintem gusztustalan.)
 • kriszti0817
  2010-03-09 07:35:16
  Szerintem is!Én is sajnálom a kismajmot,de akkor lefejném a tejet mondjuk és úgy adnám neki!Vagy ilyesmi!A kutyás dolog sem nagyon tetszik!Szerntem felelőtlen Szülő azis aki ugyanaval az evőezközzel eteti a gyerekét amivel elötte a kutyát vagy macskát mindegy milyen háziállatot!Nekünk is van bent cicánk,de soha nem eszik velünk vagy mászik bele az ételbe!Tudja hogy nem szabad mert Neki van külön tányérja!
 • zizi1919
  2010-03-12 06:41:18
  Én nem tenném és szerintem is gusztustalan,de ott mások a higiénés szabályok elég csak a képre ránézni.Szerintem ez az eset ott nem is akkora szenzáció,mint nálunk.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media