2023. március 22., szerda - Beáta, Izolda napja

mt

• Hírek:

Próbáltátok már az utónév kalkulátorunkat? Lessétek meg, hogy melyik utónév passzol a legjobban a vezetéknevetekhez. Sokat segít a születendő gyermek nevének meghatározásakor, de mókának sem utolsó. Jó szórakozást! :)
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9

Védőoltások

(Megtekintve 60638 alkalommal)
  • BaloghJudit

• Újszülött
    Re: Védőoltások
    « Válasz #105 Dátum: 2010-04-13 16:30:16 »
    Hajjj, nektek az anyaság mellett is ilyen sok infótok van a világ "baba ügyeiről" ?:)
    Én miért nem jutok hozzá az ilyen infókhoz? Most szomorú vagyok...
    De ha tudja valaki BaloghJudit kérdését engem is érdekelne....

még ha ennyi időm lenne... De szerencsére a férjem itthon dolgozik, ami nagyon nagy segítség.
    Erről az ügyről mondom én is úgy szereztem tudomást hogy felkerestek... én csak beszélgetek fórumokon amit láttak és azért kerestek fel, gondolom majd ilyen netes nagykövet leszek vagy valami hasonlóra tudok gondolni...
  • gizellac

• Kisded
    • **
    « Válasz #106 Dátum: 2010-04-13 21:48:01 »
    Sziasztok! Én is kaptam az UNICEF-től ilyen mailt. Szerintem, mert regisztráltam valahová...
  • jentami

• Újszülött
    « Válasz #107 Dátum: 2010-04-14 16:08:21 »
    Kedves Újdonsült Anyukák!
    Sajnos én még nem tartozom közétek, de pár év múlva eljön majd az ideje. Addig is próbálok utánajárni néhány hasznos információnak a témában.
    Testnevelés-rekreáció szakos hallgató vagyok és szakdolgozatomat a várandósság előtti és alatti időszakban végzett testmozgásról írom. Ehhez szeretném a segítségeteket kérni egy kérdőív kitöltésével, ami az alábbi linken érhető el:

http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=hb19nrb0xgs2ir1727475

20 kérdést tartalmaz, tényleg csak pár percet vesz igénybe, nekem viszont hatalmas segítség! A válaszadás név nélkül történik.
    Előre is köszönöm mindenkinek, aki kitölti! További jó babázást!
    Csilla
  • BaloghJudit

• Újszülött
    « Válasz #108 Dátum: 2010-04-15 10:35:29 »
    Sziasztok! Én is kaptam az UNICEF-től ilyen mailt. Szerintem, mert regisztráltam valahová...

Szerintem az ilyen és ehhez hasonló oldalakon, gyűjtik az anyukákat.
    És te jelentkezel?
  • czik-czak

• Újszülött
    « Válasz #109 Dátum: 2010-04-15 11:17:03 »
    És én még mindig nem kaptam értesítőt.. Szééép ???
  • gizellac

• Kisded
    • **
    « Válasz #110 Dátum: 2010-04-15 13:37:56 »
    Nem jelentkeztem. Te?
  • BaloghJudit

• Újszülött
    « Válasz #111 Dátum: 2010-04-15 14:23:57 »
    Nem jelentkeztem. Te?

Még én sem, de szerintem majd fogok, csak érdeklődő emailt küldtem hogy hogy is mi is ez, és azt mondták, hogy majd hétfőn lesz egy gyűlés ahol várnak és ott részletesen tájékoztatnak majd mindenről. Még nem válaszoltam erre nekik semmit... Nem tudom.. ??? ??? ???
  • gizellac

• Kisded
    • **
    « Válasz #112 Dátum: 2010-04-16 21:11:44 »
    Judit! Én szívesen elmennék a hétfői találkozóra, amiről küldték a tájékoztatót, de gyógytornára kell mennünk.
  • czik-czak

• Újszülött
    « Válasz #113 Dátum: 2010-04-20 11:22:26 »
    Na, volt valaki? Én sajnos nem jutottam el, de érdekelne, hogy mi volt, hogy volt, mit mondtak, és főként: mit kell csinálni??
  • BaloghJudit

• Újszülött
    « Válasz #114 Dátum: 2010-04-20 14:33:01 »
    Na, volt valaki? Én sajnos nem jutottam el, de érdekelne, hogy mi volt, hogy volt, mit mondtak, és főként: mit kell csinálni??

Én elmentem, és ha nagyon-nagyon röviden kellene leírnom egyszóval megérte, és nagyon jó volt!
    De ki is fejtem kicsit részletesebben: A lényeg, hogy igen szemléletesen bemutatták, hogy mi is az az újszülött kori tetanusz, és miért is kell megfékezni, mekkora problémát jelent és hány életet is követel naponta. Többen is felszólaltak saját tapasztalataik útján illetve statisztikákon keresztül. Nagyon sok prospektust és útmutatót kaptunk, ami szintén igen érdekes olvasmány, nem sok helyen hallani róla manapság. Valamint kaptunk ajándékokat is karkötőket, kulcstartókat, amiket szétoszthatunk érdeklődő anyukák közt, tudom nem sok, de ez is emlékezteti talán őket rá, hogy igen is fontos dolog és nem szabad megfelejtkeznünk róla.
    Kitértek még a feladatainkra is ,aminek sora nem túl hosszú, gyakorlatilag a program népszerűsítése, hogy minél többen halljanak a problémáról és próbáljanak segíteni.
    Egyébként még mindig lehet jelentkezni nagykövet mamának, tehát aki eddig nem tette még mindig jelentkezhet, nincs veszve semmi.
    Összefoglalva nagyon kellemes délután volt a többi anyukával, mindenkinek tudom ajánlani!
  • czik-czak

• Újszülött
    « Válasz #115 Dátum: 2010-04-20 14:44:27 »
    Naaa, ezt örömmel olvasom, biztosan jó volt. És a meghirdetett előadók jelen voltak? Meséltek valamit, vagy csak amit olvastak ők is?:D
  • BaloghJudit

• Újszülött
    « Válasz #116 Dátum: 2010-04-20 16:08:46 »
    Naaa, ezt örömmel olvasom, biztosan jó volt. És a meghirdetett előadók jelen voltak? Meséltek valamit, vagy csak amit olvastak ők is?:D

Ez mondjuk leginkább részletkérdés, de igen jelen voltak és inkább meséltek, csak néha a statisztikai adatokat olvasták, de azt nem is várhatjuk el, hogy megjegyezzék... Súlyos számok azok:S
  • Mesi00

• Újszülött
    « Válasz #117 Dátum: 2010-10-08 12:02:16 »
    Sziasztok!!

Ki veszi fel idén télen az influenza elleni oltást?
    Nem tudom, mit csináljak.
    Írjatok tapasztalatokat!
    Köszi!
    Mesi
  • Adrienn

• Administrator
    • Fanatikus Picibabás
    « Válasz #118 Dátum: 2010-10-08 12:30:49 »
    Mi továbbra sem! Másképp próbálunk védekezni ellene, de a szakemberek is "bevallották", hogy kicsit túl volt pörgetve a téma, és nem annyira veszélyes a dolog, mint gondolták. :) Ráérek az influenzával foglalkozni, ha megkaptuk. Addig pedig szorgalmasan erősítem az immunrendszerüket.
  • hajnal0628

• Vendég
    « Válasz #119 Dátum: 2010-10-08 12:40:27 »
    Én oltatok!!
    Azt hallotátok kötelező lesz az agyhártya gyulladás elleni is?ha jól tudom november01-től de arról nem beszélt hány éves vagy hónapos kortól és a nagyobbak is meg kapják vagy az csak aki épp időbe van.
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9

• PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media