Na, volt valaki? Én sajnos nem jutottam el, de érdekelne, hogy mi volt, hogy volt, mit mondtak, és főként: mit kell csinálni??
Én elmentem, és ha nagyon-nagyon röviden kellene leírnom egyszóval megérte, és nagyon jó volt!
De ki is fejtem kicsit részletesebben: A lényeg, hogy igen szemléletesen bemutatták, hogy mi is az az újszülött kori tetanusz, és miért is kell megfékezni, mekkora problémát jelent és hány életet is követel naponta. Többen is felszólaltak saját tapasztalataik útján illetve statisztikákon keresztül. Nagyon sok prospektust és útmutatót kaptunk, ami szintén igen érdekes olvasmány, nem sok helyen hallani róla manapság. Valamint kaptunk ajándékokat is karkötőket, kulcstartókat, amiket szétoszthatunk érdeklődő anyukák közt, tudom nem sok, de ez is emlékezteti talán őket rá, hogy igen is fontos dolog és nem szabad megfelejtkeznünk róla.
Kitértek még a feladatainkra is ,aminek sora nem túl hosszú, gyakorlatilag a program népszerűsítése, hogy minél többen halljanak a problémáról és próbáljanak segíteni.
Egyébként még mindig lehet jelentkezni nagykövet mamának, tehát aki eddig nem tette még mindig jelentkezhet, nincs veszve semmi.
Összefoglalva nagyon kellemes délután volt a többi anyukával, mindenkinek tudom ajánlani!