2023. február 03., péntek - Balázs napja

mt

 • Hírek:

  Próbáltátok már az utónév kalkulátorunkat? Lessétek meg, hogy melyik utónév passzol a legjobban a vezetéknevetekhez. Sokat segít a születendő gyermek nevének meghatározásakor, de mókának sem utolsó. Jó szórakozást! :)
Oldalak: [1]

Pszichológiai Kutatás

 (Megtekintve 11581 alkalommal)
 • MoJudit

  • Újszülött
  • Hozzászólások: 1
  Pszichológiai Kutatás
  « Dátum: 2013-03-08 12:07:49 »
  Molnár Judit vagyok, a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetének Személyiség-és Klinikai Lélektani Tanszékén dolgozom egyetemi tanársegédként. Az oktatási tevékenység mellett klinikai szakpszichológusként egyéni terápiákkal is foglalkozom. Fő érdeklődési területemmé a szülés után megjelenő lelki zavarok, azon belül is a kóros szorongással járó állapotok kutatása és gyógyítása vált. Jelenleg doktori disszertációmhoz gyűjtök adatokat, s ehhez szeretném ezúton az Ön segítségét is kérni.

  A tesztkitöltés teljesen anonim, az adatokat szigorúan bizalmasan, a Pszichológusok Szakmai Etikai Kódexe alapján kezelem, és kizárólag kutatási célra használom fel.

  A vizsgálathoz azon édesanyák segítségét kérném, akiknek egy évnél fiatalabb csecsemőjük van, azaz egy éven belül szültek. Mivel a vizsgálat összehasonlító jellegű, ezért szorongó és egészséges édesanyák vizsgálatban való részvétele egyaránt hozzájárul a kutatás eredményeihez.

  Regisztrációjához elegendő egy nick-nevet megadni, az anonimitás miatt kérem, ne használja valódi nevét. A rendszer az eredményeket oldalanként menti, ezért ha félbeszakítja a teszt kitöltését, később is visszatérhet, és folytathatja, ahol abbahagyta.

  Előre is hálásan köszönöm, hogy segítségével támogatja munkámat, s egyben hozzájárul a szülés utáni szorongásos zavarok kialakulásáról meglévő ismereteink, valamint a kezelési lehetőségek szélesítéséhez.


  A kutatási felület elérhető a http://psycho.unideb.hu/szorongas oldalon.
 • driver123

  • Újszülött
  • Hozzászólások: 3
  Re:Pszichológiai Kutatás
  « Válasz #1 Dátum: 2018-11-24 04:49:06 »
  sbobetจีคลับมือถือ
   :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
  Ez egy módja a kutatásnak. Most gondoljon annyi tonna. Van egy új perspektíva, amely bizonyos értelemben kapcsolódhat a pszichológiához.
Oldalak: [1]

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media