2023. március 22., szerda - Beáta, Izolda napja

mt

• Hírek:

Próbáltátok már az utónév kalkulátorunkat? Lessétek meg, hogy melyik utónév passzol a legjobban a vezetéknevetekhez. Sokat segít a születendő gyermek nevének meghatározásakor, de mókának sem utolsó. Jó szórakozást! :)
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9

Mozgásfejlesztés

(Megtekintve 58459 alkalommal)
  • VV29

• Fanatikus Picibabás
    • ,
    Re:Mozgásfejlesztés
    « Válasz #105 Dátum: 2011-06-26 08:28:18 »
    már nagyon izgatott vagyok mikor indul el előre  fele is
  • VV29

• Fanatikus Picibabás
    • ,
    « Válasz #106 Dátum: 2011-08-23 05:48:57 »
    Végre kúszik a Beni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És tud picit mászni is, és haladelőre egyre ügyesebben, csak még gyorsan kifárad, és kicsit ügytlenke, de szépen halad
  • mosoly001

• Picibaba-függő
    « Válasz #107 Dátum: 2012-05-29 16:59:07 »
    kicsit frissítem a topicot, kíváncsi lennék, hogy kinek, hogy fejlődik a babája...mert ugye mindenkié más iramban. Nektek milyen sorrendben jöttek a dolgok?
    Nálunk a fejemeléssel kezdődött, amit mostanra elég jól kifejlesztett és már könyökét is ki tudja nyomni, aztán a mozgás most kicsit abbamaradt... felfedezte a kezét, és nagyon-nagyon sokat beszél és nagyon figyel...azt, hogy mikor fog magától oldalra fordulni, nem tudom...jó húsban van szegényem, edzhet jó sokat... :)

• Adrienn

• Administrator
    • Fanatikus Picibabás
    « Válasz #108 Dátum: 2012-06-01 22:25:01 »
    Hány kiló most a csöppséged? Az enyém 5,4-5,5 között ingadozik egy hete... Problémám van, hogy hason alszik, de akkor is csak az egyik oldalán fekszik. Észrevettem, hogy nem szimmetrikus így a buksija, mert elfekszi az egyik oldalon. Ha átfordítom a fejét álmában, akkor pár perc múlva magától visszafordítja. Van erre valami  trükk?

Egyébként hasonlóan gagyarászik, emelgeti a fejét. Már egész sokáig kitartja. A héten pedig már legurult a szivacsról egyszer magától. meglepődtem, de persze megdicsértem, mert ez azért szép teljesítmény. :)
  • mosoly001

• Picibaba-függő
    « Válasz #109 Dátum: 2012-06-06 17:13:59 »
    Tegnap voltunk mérni, 6510 g és 61 cm.
    Egyszer véletlenül átfordult a hasáról a hátára, de tuti, hogy véletlen volt, mert azóta nem csinálta...
    Szerencsére nálunk szeret hason aludni és ide-oda pakolgatja a fejét... igaz, körberaktam színes dolgokkal, így van mit nézegetnie...de Janka is jobban szeret az egyik oldalán aludni..bár neki nem vettem észre, hogy laposabb lenne az egyik fele..
    van egy projektorunk, ami zenél is, azt úgy tettem a kiságyába, hogy a lábánál van a kiságy szélénél és mikor bekapcsolom, akkor pont megvilágítja a plüssjátékait, egyszer az egyik oldalra teszem, máskor a másikra.. próbáld ki, hátha...

• mosoly001

• Picibaba-függő
    « Válasz #110 Dátum: 2012-06-06 17:17:37 »
    amúgy nálatok már próbálkozik az oldalra fordulással? először honnan hova kéne fordulni, mert nálunk ha hason van, akkor előfordul, hogy már teljesen kiegyenesedik a keze, úgy kinyomja magát...de ha háton van, abszolút nem próbálkozik oldalra fordulni...szerintem az is közrejátszik, hogy húsgombóc és nem bírja el a popsiját..pedig erős amúgy... Remélem azért nemsokára elfordul oldalra magától..

• csucsubaba

• Csecsemő
    • *
    « Válasz #111 Dátum: 2012-07-19 20:33:50 »
    hogy haladtok Mosoly? :)
    Gábor már az 5. héttől "forgolódik", hátáról oldalra, oldaláról hátára és hasára
    most 7 hetesen meg ha hason fekszik próbálkozik oldalra fordulni, de olyan vicces, a fejével próbálja hajtani magát :) tegnap este mondjuk az egyik kezét próbálta kinyomni és úgy átfordulni, de persze még korai :)
    ezen a héten ha háton van, a lábait emelgeti és a kezeivel is hadonászik.
    olyan édes :)
    ♥♥♥♥

• mosoly001

• Picibaba-függő
    « Válasz #112 Dátum: 2012-07-20 22:48:12 »
    egész jól haladunk, már nagy kínlódások közepette átfordul teljesen, izomból :) Vicces nagyon!:) a pihenőszékben felülni próbálkozik, ha háton fekszik, a lába a szája közelében jár, ismerkedik vele. A keze ügyében már nem lehet semmit sem hagyni, mert mindent a szájába vesz egy pillanat alatt..:):)

• Adrienn

• Administrator
    • Fanatikus Picibabás
    « Válasz #113 Dátum: 2012-07-20 23:23:56 »
    Nálunk is hasonló a helyzet. Nándi szépen forog minden irányba, négykézlábra áll, hintázik, néha-néha kiül oldalra néhány másodpercre, egyébként nagyokat szökken, mint egy kis szöcske. Édes pofa! Tényleg igaz, hogy a harmadik gyerek is egy nagy ajándék...
  • csucsubaba

• Csecsemő
    • *
    « Válasz #114 Dátum: 2012-11-03 09:53:55 »
    sziasztok!
    hogyan tudom fejleszteni a picim mozgását? miket játszak vele?
    köszi!
    ♥♥♥♥

• mosoly001

• Picibaba-függő
    « Válasz #115 Dátum: 2012-11-09 09:47:19 »
    Csucsubaba, hol tartotok most a fejlődésben? miket csináltok már? forog?

• csucsubaba

• Csecsemő
    • *
    « Válasz #116 Dátum: 2012-11-10 13:40:23 »
    még nem, a kezeivel ügyeskedik, fogdos, átadja egyikből a másikba a csörgőjét. ha hason van kinyomja magát. próbálkozik forogni meg kúszni de még nem megy neki.
    nem aggódom, mert látszik rajta, hogy menni fog, minden rendben van, meg elvileg egy 3,5 hónapos szintjén kellene lennie mozgásban, de annál már fejlettebb. csak érdekelne van e valami olyan torna, amivel fejlesztem.
    szoktam felhúzogatni (megfogom a 2 karját, mutatóujjam a kezében, és úgy húzodszkodunk) meg mindig (ha nyugodt és nem éhes) úgy fordítom meg, hogy beállítom kezét lábát, és picit hagyom, hogy ő is próbálkozzon. ilyenko nagy az öröme, én is boldog vagyok :)
    ♥♥♥♥

• mosoly001

• Picibaba-függő
    « Válasz #117 Dátum: 2012-11-15 19:10:27 »
    Mi is ezeket csináltuk Jankával, és nekünk még ami nagyon hasznos volt és az ma is, az a babaúszás..

• csucsubaba

• Csecsemő
    • *
    « Válasz #118 Dátum: 2012-11-15 19:15:18 »
    éis vinném már úszásra, csak vagy nincs rá pénz, vagy mikor érdeklődöm pont lecsúszok róla.. :S
    ♥♥♥♥

• mosoly001

• Picibaba-függő
    « Válasz #119 Dátum: 2012-11-17 14:52:39 »
    Mi is csak heti 1X tudjuk vinni, pedig bírná több alkalommal is, de ahhoz nagyon drága. Van hozzátok közel amúgy? Vagy messzebb kéne utaznotok?

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9

• PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media