Mosoly.
Hát akkor elég sokára lett meg Janka,de még szerencse,hogy ilyen segítőkészek voltak a szülésnél.Szép súllyal született,de azért nem lett az a nagy baba,amit mondtak.Az elején én sem voltam túl türelmes,bár nekem nem is igazán sírt,sokszor megkérdezték,hogy van e baba a házban

.Talán ezért is nem tudtam mit csináljak,mikor sírt,mert ritka alkalmak voltak.Na a szoptatással nekem is gondok voltak.Én is azt hittem,hogy azért fuldoklik,meg nyel nagyokat,mert mohó,de kiderült,hogy nagyon jött a tej neki és nem győzte nyelni.Kipróbáltam mindenféle pozíciót,de csak kínlódtunk.A cumisüveget nem fogadta el,öklöndözött tőle,így maradt a szoptatás.Csak sokszor annyira fájt a mellbimbóm,aztán próbáltam mellbimbóvédővel,de annak is utálta az anyagát.Ahhoz képest,hogy szenvedtünk vele,szopott több,mint 21 hónapos koráig

.És te méred szoptatáskor?Vagy honnan tudod,hogy mennyit eszik?És sétáltatok már kint?Bár most megint elég rossz idő van,mi sem tudunk kimenni.
Voltatok már méretkezni a védőnőnél?
Encsi.Nem tudom,hogy mi beszéltünk e már így a fórumon.Van egy kislányom,Noémi,aki július végén lesz 3 éves.Bölcsisek vagyunk,amit nagyon szeret.Na nektek meg valószínűleg megint kislány lesz?Akkor teljes nőuralom lesz végképp

.Persze gondolom most is az van.
Na most mennem kell.
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.
Puszi nektek