2024. március 19., kedd - Bánk, József napja

mt

  • A cumisüvegek a babatáplálás kis segítői

    Picibabával » Babaholmi

    cumiAmikor a babatáplálás szóba kerül, hamar nyilvánvalóvá válik, hogy a cumisüvegek nélkülözhetetlen eszközök a szülők számára. Ezek a kis segítők nem csak az anyatejes vagy tápszeres táplálás során válnak elengedhetetlenné, hanem a hozzátáplálás kezdetén is fontos szerepet töltenek be. A cumisüvegek sokszínű világába való belépés határozottan izgalmas, hiszen számos forma, méret és anyag közül választhatunk, hogy megtaláljuk azt, ami leginkább megfelel csemeténk szükségleteinek és a saját preferenciáinknak.
  • Aranyosi Ervin: Apának lenni

    Kisgyerekkel » Mondókák, versek, mesék

    Aranyosi Ervin: Apának lenniEzzel a csodás Aranyosi Ervin verssel szeretnénk minden édesapának, nevelőapának, mostohaapának, nagypapának, dédapának, keresztapának és minden apának BOLDOG APÁK NAPJÁT kívánni! Szeretettel: Picibaba.hu Aranyosi Ervin: Apának lenni Hogyan is kellene apának lenni, néhány kis "porontyot" felnevelni? Megtanítani szépre és jóra, becsületre és szép, igaz szóra...
  • Apák napja

    Kisgyerekkel » Ünnepek, népszokások

    Apák napjaVilágszerte más időpontokban ünneplik az Apák napját. A katolikus egyház például március 19-én, Szent József napján, míg Angliában pontosan 9 hónappal előzi meg az Anyák napját. Hazánkban június harmadik vasárnapján köszöntjük az apukákat, a nagypapát, mostohaapát, keresztapát, stb.
  • Feng Shui a gyerekszobában

    Kisgyerekkel » Gyerekszoba

    szobaNem vagyok egy Feng Shui guru. Nem is igazán hiszek benne, bár tisztelem azokat, akik igen, és tiszteletben tartom véleményüket. Nem gondolom, hogy ilyen hatással lennének a körülöttünk elhelyezett tárgyak ránk. Viszont arra a megállapításra jutottam, hogy a Feng Shui elvei alapján berendezett lakások, szobák a szemnek nyugtatóak, a léleknek harmonikusak.

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?

Adaptive Media