2021. június 24., csütörtök - Iván napja

mt

Szerzői jogok

A picibaba.hu az oldalon található tartalom olvasásával regisztráció nélkül is elfogadja az alábbi feltételeket:

 • A picibaba.hu portál - továbbiakban Portál - lapjain olvasható minden tartalom a System Design Bt. - továbbiakban Kiadó - tulajdona.
 • A Portál bármely részének másolására, terjesztésére kizárólag a Kiadó jogosult. A Portál oldalain olvasható mindenféle tartalmat (kép, hang, videó, szöveg, grafika, eljárás, program, riport, adat, cikk stb.) a nemzetközi és magyar törvények védik.
 • A Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül TILOS a Portál tartalmának, a tartalom részleteinek másolása, átszerkesztése, feldolgozása, másodközlése, értékesítése.
 • A Portálon található tartalom egyes részeit a Felhasználó merevlemezre mentheti, kinyomtathatja, de kizárólag saját felhasználás céljára, s így sem jogosult a tartalom így többszörözött részének további felhasználására. Más médiában, elektronikus, vagy nyomtatott sajtóban közzétenni, illetve egyéb öncélra és/vagy közcélra felhasználni szigorúan TILOS!
Jogtalan felhasználás törvénybe ütköző cselekedet, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Kiadó jogosan kérheti a jogsértő tartalom törlését és kárának megtérítését.

Tartalomátvétel legális menete:

 1. A Portálon található cikkek közül szabadon idézhető bármelyik egy mondat erejéig. A cikk további része csak a picibaba.hu portálon tekinthető meg, így arra mutató linket kell elhelyezni az idézett mondat mellett.
  Pl.: Legyen ez egy cikk egyik mondata. A további részletek itt olvashatók.
 2. Amennyiben egy teljes cikket szeretne másodközölni, elektronikus vagy nyomtatott sajtóban megjelentetni, szórólapon vagy más öncélú vagy közcélú médiában megjeleníteni, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot szerkesztőségünkkel, hogy írásos engedélyt adhassunk. Kapcsolatfelvételhez kattintson ide!

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media