2022. december 06., kedd - Miklós napja

mt

A születés csodája videón

2022-03-13 23:03:04

Az először szülő anyukák - még pocakosan - el sem tudják képzelni, hogy milyen is az egész szülés. A világ legnehezebb, és egyben legcsodálatosabb dolga. Sokan félnek attól, hogy mi vár rájuk, de szerintem nem magától a szüléstől félnek, hanem csak az ismeretlentől. Minél felkészültebb egy anyuka, annál kevésbé fél. Ebben a lelki felkészülésben próbálok segíteni két videóval, amely a kitolási szak végét, a baba születését mutatja be néhány percben. Érdemes megfigyelni, hogy az első felvételen az anyuka végig mosolyog. Nehéz, fárasztó, fájdalmas, de a tudat, hogy néhány perc múlva a karodban tarthatod a gyermekedet erőt ad, hogy nyugodtan, fegyelmezetten, bátran tudd végigcsinálni, s a végén büszkén mondd: "Isten hozott!"

 

Megosztás:
Hozzászólások
 • Adrienn
  2009-12-02 00:29:10
  Az első videó egy olyan nőciről szólt, aki mosolyogva szült. Hihetetlen volt, de sajnos a YouTuberól levették a videót, így egy másikat tettem be helyette. :)
 • vadtigris21
  2009-12-02 22:47:09
  de kár!!! :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:((::(

  pedig most is szeretem meg nézni.

  felkészülten mentem szülni és nem féltem.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media