2023. március 25., szombat - Irén, Írisz napja

mt

Szobatisztaságra nevelés gyerekjátékkal - Pisi és Kaki a játékboltok polcain

2010-10-05 22:27:06 - Adrienn

Szerintem nagyon durva, hogy a gyerekeket ezzel a játékkal próbálják szobatisztaságra nevelni olyan címszóval, hogy megtanítják a kicsiknek, hogy hol van a kakinak és a pisinek (pee and poo) a helye. Tegyük fel, hogy minden okítás a legjobb úton halad, és a kölök beveszi, hogy a kaki és a pisi helye a biliben van, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a gyerekek nem hülyék, és azonnal megkérdezik, hogy hogy kerül oda az a két szerencsétlen plüss, és persze azonnal megtanulja, hogy kézzel tette oda valaki, úgyhogy ne csodákozzunk, ha az első "igazi biliterméket" is majd kézzel próbálja ide-oda helyezgetni a csemeténk. Persze miért is ne tenné, hiszen ezt tanulta, ezt mutattuk neki.

Szobatisztaságra nevelés gyerekjátékkal: Pee and poo

A kép forrása: http://njmg.typepad.com

Még viccesebb feltevés, ha a kölöknek megtetszik a játék, és nem hajlandó elengedni, hiszen akkor a séták alkalmával poénkodhatunk a barátnőink előtt kínunkban, merthogy persze ez nem vicces, csak nagy jóindulattal, akkor is csak első hallásra, nem pedig egész nap ezt szemmel kísérve.

Ó, és ha tovább keresgélünk a neten hamar találhatunk pee és poo matricát, kitűzőt, és még lemosható tetkókat is. Brutál lehet egy ilyen mondat mondjuk vendégségben: "Anya! Pipis a pulcsim!" vagy "Kakit tettem a karomra!". Valósznűleg én rosszul lennék.

És akkor még nem is beszéltem arról az esetről, ha úgy megszereti ezt a vackot a gyerkőc, hogy csak a kakival, vagy csak a pisivel hajlandó aludni. Nekem ettől kicsit forog a gyomrom. Ti mit gondoltok erről az egészről?

A cikket írta: Adrienn.

Töltsd fel Te is vicces, érdekes, megbotrákoztató gyerekholmiaidat! Beszélgessünk róluk!

Megosztás:
Hozzászólások
 • Brekibogyó
  2010-10-06 00:04:50
  Az emberi hülyeség határtalan! De amíg van olyan akinek erre igénye van és megveszi, addig jó üzlet.
  Én már semmin sem csodálkozom :) Az alap ötlet, hogy a gyerek lássa mi is távozik és hova való, azzal egyet értek. No de a kivitelezés.... szerintem ultra gáz!!!!! :X
 • schgeorgina
  2010-10-06 00:30:09
  Valaki találja már fel melléjük a pukit is, jó? :D Az mondjuk lehetne egy világoskék felhőalak... Na de viccet félretéve: ez tényleg borzasztó!
 • letti
  2010-10-06 09:47:13
  Hát ettől kész vagyok:) Borzalom... Nem találok szavakat:)
 • genetrix
  2010-10-06 10:00:24
  Eszem megáll! A szomorú az, amit Breki is írt, hogy erre van kereslet, és sajna tényleg sok a nemnormális szülő, aki képes ezt megvenni! Gratulálok nekik! :S
 • lszilvia
  2010-10-06 10:13:51
  :) hát ezen csak nevetni lehet. és a plüss kaki meg pisi ha odatesszük ahova mennie kellene a dolognak, mondjuk a wc-be akor tiszta cucc lesz az egész :) és marhára higiénés a dolog ezekután.
  na de komolyan - ettől nem lesz szobatiszta egy gyerek sem szerintem.
 • tóthzsuzska
  2010-10-06 13:26:20
  Szerintem sincs semmi értelme, mert egy idő után a gyerek úgyis elkezd gyanakodni (ahogy Adrienn is írta a cikkben) hogy ha kézzel tettük a plüss-kakit a bilibe, akkor a rendes kakit meg a pelusból tegyük oda? Én legalábbis ha egyszerű, gyerekfejjel végiggondolom, akkor ez sül ki belőle...
  Én inkább mindíg megmutatom a lurkónak az "akció" végén,hogy mit alkotott,és egyszer majd rájön, hogy mi is a lényeg... Szerintem:)
 • timedli
  2010-10-06 13:38:39
  Magasságos Ég! Az ember mindig azt hiszi, hogy nagyobb hülyeség már nem jöhet...és mégis :-)
  Nem is értem azt, aki kiötlötte ezeket az "izéket"... ilyen baromságok eddig nem voltak, ennek ellenére még soha egy emberen sem maradt rajta a pelus.
  A másik meg az, hogy ha az anyukának nincs elég türelme a bilire szoktatással kapcsolatosan, akkor a fene megette az összes hókusz-pókuszt.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media