2017. október 20., péntek - Vendel napja

mt

Az igazi profik párban dolgoznak

2017-05-22 14:59:50 - Adrienn

Akinek a teljesítmény számít, válassza a Bosch PerfectDry mosogatógépét, és a Finish Quantum Max mosogatógép-tablettáját! Még műanyag edényei és poharai is hálásak lesznek a törődésért, Ön pedig a páratlan tisztítási és szárítási eredményekért.

Az igazi profik párban dolgoznak

- Egyes felmérések szerint évente kb. 250 órát töltünk mosogatással. A mosogatás hálátlan, időigényes feladat, akkor miért ne hagynánk rá egy gépre, hogy valami kellemesebb dolgot csináljunk helyette!  Egy mosogatógép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet. Így évente akár 2 hét szabadidővel ajándékozhatjuk meg magunkat, ha a mosogatógépre bízzuk a piszkos edényeket.

- Minden mosogatógép képes elmosni az edényeket, még a műanyag edényeket is, de a Bosch PerfectDry funkciója tökéletesen meg is szárítja őket a legnehezebben száradó anyagok esetében is. Így a Bosch mosogatógépek nem csak az edények tökéletes tisztítását, de azok szárítását is elvégzik Ön helyet, mindez köszönhető a gépben található továbbfejlesztett Zeolith® technológiának, mely egyenletesen oszlatja el a meleg levegőt a belső térben.

- A Bosch mosogatógépek VarioSpeed Plus opciójával bármelyik mosogató programot akár még 66%-kal gyorsabbá tehetjük. Az időkésleltetési funkció pedig garantálja a legkényelmesebb használatot, hisz a kívánt kezdési időpontot előre beállíthatjuk, legyen az nappal, éjszaka vagy akár munkaidőben.

Az igazi profik párban dolgoznak

- A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. A Bosch mosogatógépek AquaSensor funkciója a töltet mennyiségéhez és szennyezettségéhez igazítja a víz- és energiafogyasztást, valamint a víz hőmérsékletét. Az EcoSilenceDrive technológiájú motorok pedig biztosítják az ultra csendes munkavégzést.

- Gépi mosogatásnál nem számít mit pakolunk be a gépbe, a Finish All in 1 Max vagy Quantum Max gépi mosogatógép-tablettáinak segítségével egyszerre mosogathatjuk el a legnagyobb, legzsírosabb fazekakat és a törékeny üvegpoharakat is, előmosás nélkül.  

- A Bosch PerfectDry mosogatógép új Glass 40° programja pedig, finoman tisztítja még az üvegpoharakat is, miközben optimális szárítást biztosít és briliáns ragyogást ér el.

- A gépi mosogatással óvjuk egészségünket is, hisz intenzív program választása esetén a 65-70C° fokos víz garantáltan elpusztítja az összes kórokozót. A Finish gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, így a gépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, foltoktól mentesen kerülnek ki a gépből.

Az igazi profik párban dolgoznak

- A Bosch PerfectDry mosogatógép praktikusan átalakítható belső tere, és sokféle választható programja könnyedén igazodik egyedi mosogatási igényeinkhez. A cserélhető VarioFlex kosarak és VarioDrawer fiók segítségével a mosogatógép befogadóképességét könnyedén növelhetjük akár 14 terítékre a 60 cm-es, és 10 terítékre a 45 cm-es mosogatógépeknél.

- Ha azt akarjuk, hogy mosogatógépünk hosszú életű legyen, havonta egyszer tisztítsuk meg!  Ehhez nyújt segítséget a Bosch PerfectDry mosogatógépek MachineCare funkciója, ami figyelmezteti Önt, mikor kell megtisztítani a gépet. Ez a speciális program a Finish mosogatószerrel együtt magas hőmérsékleten tökéletesen tisztítja meg mosogatógépét. A Finish mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is. A ráfordított idő és gondoskodás kellően meg fog térülni!

Vásároljon most Bosch mosogatógépet, és fél évre elegendő Finish csomagot kap ajándékba!

További információkért látogasson el a www.finish.hu 
vagy a www.bosch-home.com/hu/szupercsapat weboldalra!

Advertisement
Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media