2018. november 13., kedd - Szilvia napja

mt

 • 2015. Tavaszi Szépségek

  2015. március 20 - 2015. április 19.

  2015. Tavaszi SzépségekHa még nem nyertél a versenyeinken, ne add fel! Itt a lehetőség, hogy újra próbálkozz! Szeretettel várjuk ebben a hónapban is  a versengeni vágyó csöppségek fotóit. A legtöbb szavazatot gyűjtő manó ezen a versenyen is értékes ajándékcsomaggal lesz gazdagabb! Fotózz, nevezz, szavazz minden nap és nyerj! Legyen a Te csöppséged a 2015. év tavaszának szépsége! Kövesd nyomon a pályázat nyereményeit a Fórumon, ahol megvitathatjátok a verseny állását is, és tájékozódhattok a nyeremények felől. Minél több a nevező, annál több az ajándék. Versengésre fel! Nevezés szavazás: 2015. március 20-tól - április 19-ig.
 • 2015. Téli Szépségek

  2015. február 02 - 2015. február 28.

  2015. Téli SzépségekA télnek lassan vége, és még csak most kaptam észben, hogy verseny még nem is volt idén. Ne múljon el tehát a tél sem játék nélkül! Gyertek játsszatok velünk Ti is! A pontgyűjtő verseny február végéig tart, a nyereménycsomagba pedig sok értékes dolog belekerül ebben a hónapban is. Kövesd nyomon a pályázat nyereményeit a Fórumon, ahol megvitathatjátok a verseny állását is, és tájékozódhattok a nyeremények felől. Minél több a nevező, annál több az ajándék. :) Nevezésre, szavazásra, nyereményre fel! Nevezés, szavazás: 2015. február 28-ig.
 • 2014/3. Októberi szépségek

  2014. október 03 - 2014. október 30.

  2014/3. Októberi szépségekNe múljon el az ősz sem játék nélkül! Gyertek játsszatok velünk Ti is! A pontgyűjtő verseny október végéig tart, a nyereménycsomagba pedig sok értékes dolog belekerül ebben a hónapban is. Kövesd nyomon a pályázat nyereményeit a Fórumon, ahol megvitathatjátok a verseny állását is. Nevezésre, szavazásra, nyereményre fel!
 • Kezdődik az iskola 2014.

  2014. szeptember 17 - 2014. október 17.

  Kezdődik az iskola 2014.Elkezdődött az iskola! Hurrá! Túl vagyunk az első hetek megpróbáltatásain, pakoláson, beilleszkedésen. Ideje kicsit hátradőlni és játszani. Vegyük elő azokat a fotókat, amelyeket az iskola első napjain készítettünk a csemeténkről (ha még nem készült volna ilyen kép, akkor érdemes pótolni), és töltsük föl az adminisztrációs felületen keresztül. Szavazzunk rá minden nap, biztassuk a barátokat, rokonokat, hogy tartsanak velünk. A legtöbb pontot összegyűjtő értékes ajándékcsomaggal és online oklevéllel lesz gazdagabb. Nevezésre, szavazásra, nyereményre fel! Játsszatok velünk ti is! Kövesd nyomon a pályázat nyereményeit a Fórumon!
 • Babavédő Szépe 2014

  2014. május 29 - 2014. június 30.

  Babavédő Szépe 2014Ebben az évben is megrendezzük pontgyűjtő versenyünket, amely BABAVÉDŐ Bevásárlókocsi takaróért folyik. A dobozba persze elrejtjük Dr. Csomai Zita: Babaelsősegély című könyvét is, és persze egy pár MAM bébicumit is az ajándékok közé rakunk. Az így összeállított, értékes ajándékcsomagot az nyeri, aki a verseny során a legtöbb pontot gyűjti össze! Nevezésre, szavazásra, nyereményre fel! Játsszatok velünk ti is!

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
 Picibaba.hu Verseny Diafilm www.biobaby.hu MAMbaby Harmat Kiadó dr. Csomai Zita