2022. augusztus 13., szombat - Ipoly napja

mt

Noncsi

Noncsi
Születési ideje:2012-12-25
Neme:Lány
Szerző:Bogyó13
Első bejegyzés:2013-11-21
Utolsó bejegyzés:2013-12-08
Megtekintve:105
 • 2013. 11. 21-22

  2013-11-22 10:32:49

  Tegnap rossz idő volt, megint nem tudtunk elmenni sehova, nem is baj az, úgyse szeretek babakocsizni, csak anyáék erőltetik hogy de menjünk, nem is értem, miért kell engem is elvinni, amikor én nem akarom. Tegnap fél 10kor keltem, így a babaklubba megint nem mentünk, mert mi értelme a végére odaérni, így hát itthon kellett megint kirosszalkodnom magam. Rossz napom volt, ennek jeléül sokat hisztiztem, olyan jó nézni amikor anya ideges és szeretem, ha ilyenkor több ideje van rám. Ha nem hisztizek, ő takarít, nem tudom miért kell minden nap ezt játszania, én már rég meguntam. Mint minden reggelt, azt is egy finom meleg tejecskével kezdtem, de persze meg kell szenvednem érte, mert minden reggel tiszta pelust kapok és ruhát. anya azt mondja pizsamában nem lehetek egész nap, hiszen ők se abba vannak. szóval a reggelem a szokásos volt, tiszta pelus, öltözés, majd szopi. ezután a macerás reggel után vígan mehetek rosszalkodni, míg anya megissza a kávéját, és reggelizik. ma apa megint később ment dolgozni, megint játszott velem kicsit reggel. kár hogy nem maradt itthon, szívesen játszottam volna még vele. Ebédre zöldség volt pipihusival, az a kedvencem. ebéd után leültem kicsit cicázni, addig anya is tudott játszani a konyhában a lábosaival. ilyenkor mindig azt játsza hogy belenyomja őket a vízbe majd megsimogatja a szivaccsal és félrerakja. amikor megunom a cicát nyafizok kicsit, megyek aludni. amikor felkelek sosem ott vagyok ahol elaludtam, nem tudom miért, lehet alvajáró vagyok szuper képességekkel. anya helyén alszom el és a saját helyecskémen kelek fel. ha ébren vagyok sosem tudom átmászni a rácsokat, álmomban meg sikerül, na de hogyan? miután felkeltem leültem anyával horgolni. nagyon gonosz, sosem adja oda azt ami a kezében van, pedig én is szeretnék azzal játszani. uzsira banánt kaptam és kekszet. vacsira babatejberizs volt, de azért belekóstoltam apa szendvicsébe is. hami után fürdök egy nagyot, anya megint megmosta a hajam, majd utána felöltöztem. minek ennyit öltözni? mondtam már sokszor, hogy pucéron jobban szeretek lenni. fél 12ig játszottam apával, majd elmentem aludni. éjjel 3szor keltem fel szopizni. 

  ma reggel fél 9kor keltem, mert apa telefonja csörgött, valami emberrel beszélgetett, aki felmérgesítette és utána dühös volt. ma reggel nem játszott velem, elment autózni egyet, engem  meg nem vitt magával, pedig imádok autózni. amikor megunta az autót, hazajött, beengedte a cicámat, aztán elment dolgozni. ma sült pulyka lesz az ebéd és fött krumpli. megint rossz az idő, lehet ma se megyünk sétálni, helyette inkább játszom a földön. 

  2013. 11. 21-22
  Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media