2020. augusztus 04., kedd - Dominika, Domonkos napja

mt

Lénárd

Lénárd
Születési ideje:2005-05-30
Neme:Fiú
Szerző:Adrienn
Első bejegyzés:2008-03-20
Utolsó bejegyzés:2014-11-11
Megtekintve:7102
 • Allergiavizsgálat :(

  2011-05-04 15:30:07

  Tegnap délután sikerült végre időpontot kapni az allergológiára. Új doktor néni, új okosság, viszont régi vizsgálatok. Vétvétel, karcolások... most az orrból kenetet nem vettek. A karcolásokból egyértelműen kimutatták, hogy a parlagfűre és a feketeürömre allergiás a csöppem. Ezt ugyan eddig is tudtuk, de az én feltételezésemnek senki sem hisz, papír kell róla. Hát most van!

  A tejérzékenységet vérből mérik, kíváncsi vagyok az eredményre, mert hetek óta megint tiszta seb a gyerek - bár, most pont javul. Megnyugtató, hogy a szteroidos krémek helyett most talán van valami, ami kizárólag természetes dolgokból készül. Egy dokinéni fejlesztette ki, mi pedig teszteljük. holnap kapunk egy ingyenes adagot, ha jó, akkor megvásárolhatjuk. Viszont a szokásos krémekhez képest egyáltalán nem drága. Úgyhogy mindenképp megéri.

  Egyébként hétfőn volt vitamintorna bemutatójuk. nagyon cukin tornázik már Lénike! Tényleg ügyes, és az Adrienn néni is baromi vicces gyakorlatokat oktat nekik. Pl: cowboy állás, rugózik, vállakat előre, hátra, előre, hátra, és lő! És akkor a kezükkel pisztolyt formáznak és lónek. Én végig mulattam az egészet. A hasizom gyakorlat magadt még meg: Gombóc, palacsinta! (Térdet felhú-felül, kiterül a földön.) Remélem, hogy a suliban is lesz valami hasonló, vicces torna.

  Allergiavizsgálat :(
  Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media