2020. augusztus 04., kedd - Dominika, Domonkos napja

mt

Lénárd

Lénárd
Születési ideje:2005-05-30
Neme:Fiú
Szerző:Adrienn
Első bejegyzés:2008-03-20
Utolsó bejegyzés:2014-11-11
Megtekintve:7102
 • Allergia megint?

  2011-04-26 22:54:48

  Nagyon aggódom, mert Léninek megint tiszta pöttyös lett az arca. Olyan, mint régen volt, és megint május előtt nem sokkal jött elő. Eddig minden évben ilyenkor virult ki a csöppség pofija. A bátyámék esküvőjén, a sógoromék esküvőjén, és most megint. Kértem beutalót az allergológiára, holnap kérek időpontot, hogy megvizsgálják. Remélem, hogy nem komoly. Még az augusztustól rettegek, mert akkor meg durván szokott köhögni, folyik az orra, viszket a szeme...stb. Ha allergia, akkor jó lenne valami ételallergia, mert azt diétával könnyebben lehet kezelni, míg a pollenallergiát, képtelenség kikezelni... A tejallergia a legbarátságosabb, mert ugye tej nélkül élni lehet tünetmentesen, és még jár mellé emelt családi, és 10 éves korig gyes. :)))) Micsoda vigasz... Jobb lenne, ha nem is kellene ilyesmivel foglalkoznom. No, majd az orvostudomány megmondja a frankót...

  Fejlemény: Léni fodrászkodik! A frufrujából egy-két tincset szépen kinyesett. :) Gondolta, hogy így csinosabb lesz. Úgyis itt a nagy meleg nemsokára, majd jól megkopasztom. :) Akkor majd nem fog látszani.

  Napi baki: Lénit ma elvitettem oviba... Meg sem néztem a naptárat, hogy nevelés nélküli munkanap van/volt. Kerek szemekkel néztek az óvónénik, hogy mit keres ott a gyerek... halál ciki, tök béna vagyok.

  Allergia megint?
  Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media