2018. október 15., hétfő - Teréz napja

mt

Márton napi fokhagymás libasült

2017-11-10 23:26:34 - BettyBlue

Márton napi fokhagymás libasült
Márton napi fokhagymás libasült

Hozzávalók:
  • 4-5 darab egész libacom,
  • egy nagy marék megtisztított fokhagyma,
  • olaj,
  • só, ételízesítő.

Az elkészítés menete:

A libacombokat megtisztítjuk, megmossuk, papírtörlővel megszárítjuk. A fokhagymát szintén megtisztítjuk és hosszában vékony darabokra vágjuk.

A libacombba egy hegyes késsel kis lyukakat szúrunk (spékelünk) és a vékony fokhagymadarabokat belenyomkodjuk.

A libacombokat egy tepsibe fektetjük egymás mellé. 3-4 kanál olajat 2 ek ételízesítővel összekeverünk, majd jól megkenjük vele a libacombok mindkét oldalát. Mielőtt betennénk a tepsit 200 fokra előmelegített sütőbe, (ha van) pecsenyelevet vagy 1-1,5 dl vizet aláöntünk.

A sütési idő legalább 2 óra. Ezalatt a combokat forgassuk és locsoljuk saját levével.

Burgonyafánkkal, párolt vagy sült zöldséggel tálalom.

Jó étvágyat!

Feltöltötte: BettyBlue. Köszönet érte.
Töltsd fel Te is kreatív- és játékötleteidet, receptjeidet, hogy mi is kipróbálhassuk!

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media