2020. augusztus 09., vasárnap - Emőd napja

mt

Gombás rizottó

2009-02-08 00:22:01

rizottó

Gombás rizottó

(Elkészítési idő: 30 perc)

Hozzávalók:

  • gomba,
  • hagyma,
  • rizs,
  • só, bors,
  • 2 ekl olaj.

Az elkészítés menete:

Kevés olajon megpárolom az apróra vágott hagymát, rádobom a szeletelt gombát és együtt készre párolom. Fűszerezem sóval, borssal.
Közben felteszem főni a rizst.
Ha kész, összekeverem a riszt a gombával. De úgy is jó, ha a rizsre szedem a gombát.

TIPP:

  • Zöldborsóval is nagyon finom..
  • A só, bors mellé egy csipet majoránna is kerülhet a gombára.

Jó étvágyat kívánok!

A receptet beküldte: Nagy Attiláné (Kecskemét-hetényegyháza) Köszönet érte!

ALLERGIÁSOK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY EZ AZ ÉTEL:

Tejmentes
Tojásmentes
Gluténmentes

Jó étvágyat kívánok!

Küldd be hozzánk Te is a kedvenc receptedet fotóval!

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media