Karamellás alma
2021-01-19 23:25:37 -
![]() |
Karamellás alma
Hozzávalók:
|
Az elkészítés menete:
Egy kisebb fazékba beleöntöm a cukrot és addig kevergetem, még folyós karamellé nem olvad. Egy tálba előkészítem a mogyorót. Az almákat megmosom, kicsumázom és félbevágom. Nem kell meghámozni, mert különben nem tapad rá a forró karamell. Fsaslikpálcát vagy hurkapálcát szúrok az almákba és belemártom a karamellbe, majd belenyomom a darált mogyoróba, ami jól rátapad. Utána félreteszem kihűlni.
Gyerekzsúrok remek desszertje lehet! Könnyen elkészíthető, finom őszi édesség.
Jó étvágyat kívánok!
Feltöltötte: BettyBlue. Köszönet érte.
Töltsd fel Te is kreatív- és játékötleteidet, receptjeidet, hogy mi is kipróbálhassuk!
Hozzászólások
- Adrienn2011-09-19 11:59:06Ez nagyon jól néz ki. Egyébként meg nem értem ezeket az amerikaiakat, hogy egy finom almát miért mártanak cukros mázba??? Tipikusan a gyerek lenyalja, majd az almát eldobja, mert az annyira nem édes. Persze tényleg meg kell hagyni, hogy nagyon jól néz ki. Lehet, hogy meg kellene kóstolnom egyszer, és azonnal meglenne a válasz. Próbálta már valaki?
Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.