2022. december 03., szombat - Ferenc, Olívia napja

mt

Rosszcsont kölök 1.

2022-05-25 23:23:06 - Adrienn

Rosszcsont kölök sorozatunkat elindítva ösztönözni szeretnék minden szülőt, hogy ragadjon klaviatúrát, és bátran küldje el kedvenc rosszcsont fotóit csemetéiről. Egyrészt azért, hogy a bosszúságot, dühöt megosztva a saját lelkünkön kicsit könnyítsünk, másrészt azért, hogy mindenki jót mosolyoghasson, és hátradőlve nyugtázhassa, hogy nincs egyedül a borzalmakkal, a mások gyerekei sem jobbak, mint a mieink. :)

Nem kell mást tenned, csak egy rövid üzenetben elküldeni a fotót, mellékelni hozzá néhány mondat szöveget, ha szükség van rá, merthogy gyakran van úgy, hogy a kép önmagáért beszél.

Rosszcsont kölök 1.

A sorozat első fotója egy egyszerű Barbie baba. Egykori tulajdonosa teljesen ártatlanul megfürdette, hogy ne legyen annyira koszos, majd ügyesen megszárította mikrohullámú sütőben. Az eredményt mellékeljük. :)
Megosztás:
Hozzászólások
 • Adrienn
  2011-03-29 11:11:07
  Ez nagyon durva!!!! :))))) Ha valakinek van hasonló fotója, küldje bátran. :)
 • szöszke
  2011-03-29 12:53:04
  Ez nem semmi!!!!!:)
 • tanacsdora
  2011-03-30 14:12:17
  Szerintetek mikortól kell elkezdeni nevelni a gyereket?Az én lányom még csak 15 hónapos de én már szivesen rávernék a kezére vagy a fenekére eszméletlen rosz gyerek és akaratos, hisztis.Kitesz 10 fiút együttvéve.Sokat kiabálok és veszekszek vele.A védőnö szerint mindent rá kellene hagyni minden úgy jó ahogy a gyerek akarja és még nem szabad rákiabálni,a szüleim szintén ezzel sokkolnak hogy engedjek meg mindnt a gyereknek,de én ezzel nem értek egyet.Ha valakinek van okos ötlete hogy lehet okosan gyereket nevelni szívesen fogadom az ötleteket.Dóri
 • Manoci
  2011-03-31 00:29:13
  Szerintem a gyereknevelés nem a "ráverek a kezére, fenekére" dologgal kezdődik.
  Ebben a korban, mindent fel akarnak fedezni, minden érdekli őket, semmi félelem érzet és bizony ilyenkor már elkezdik feszegetni a határokat, hogy mit szabad és mit nem!
  Az én véleményem az, hogy bizonyos szabályokat fel kell állítani és nem utolsó sorban, nem a gyerek neveli a szülőt, éppen fordítva. Itt már bukott is a gyereknek mindent szabad elmélet.
  8 hónapos a kisfiam, mi már most neveljük és, ha valami rosszat tesz, akkor rászólok és elhozom onnan. Persze ilyenkor kotor is vissza, de ha szólok neki, megérti, csak épp tojik rá... :D De majd később alakul ez.
  A nagyobbik már azért nehezebb eset volt, ő olyan mindenlében két kanál tipus, vagy még annál is rosszabb...
  Próbáld meg következetesen nevelni, nehéz lesz, de pár hét és ráérez majd, tudni fogja mit szabad, mit nem, mit engedsz és mit nem. Sok türelem kell hozzá... :) Kitartás!
 • ercsa79
  2011-03-31 06:48:33
  Sziasztok!Az én lányom most töltötte a 2-őt.Írtó akaratos,a hiszti már mérséklődött,viszont pár hete elkezdett csapkodni.Sose verekedett,inkább arébb ment,ha bántották,és én sem bíztattam arra,hogy adja vissza.Most 1 nap százszor elmondom nem szabad verekedni,megfogom a kezét,és elmondom ez fáj.Akkor kérdezem.Értetted?Válasz:Értettem!Jó!Puszi!De egy idő múlva minden kezdődik előröl.El vagyok keseredve,mert félek ezért majd kiközösítik.Biztosan más is van ebben a cipőben,de épp tegnap szólalkoztam össze a szomszéd nagymamával(aki egyébként rosszindulatú a saját unokáival is),hogy az én gyerekemre ne szóljon rá,ha én ott vagyok,majd én megteszem.Egyébként épp akkor nem történt semmi.Megölelt egy nála kisebb kisfiút és mindketten elestek,akkor kivételesen nem bántotta.Mivel ott voltam láttam.Akkor is elmondtam szépen,óvatosan,Ő még kicsi.Egyébként nagyon szereti a gyerekeket,ezért is nem értem akkor miért csapkod?Mert nem méregből üt,hanem mintha játszana.
  Ha valaki hasonló helyzetben van szívesen várom a tapasztalatait.El vagyok keseredve és szeretném ezt a problémát megoldani.
  Erika
 • Timczimami
  2011-03-31 13:24:51
  Ercsa!
  középső kislányomnak is volt ilyen korszaka. Tüneti kezelés, hogy nem szabad, vagy ha látod, hogy ütne, lefogod a kezét, de elmúlik majd, ne aggódj.
 • tanacsdora
  2011-03-31 13:35:06
  Nálunk is megy a csapkodás,söt rugdos tépi a hajamat belerug az arcomba szétmar teljesen sőt ha az útjába vagyok még arréb is lök :) Én nem is tudok vele egy ágyba aludni mert ha mellette vagyok rug csap és kitur az ágybol,de én ezt annyira nem veszem komolyan mert úgy gondolom hogy még nincs kifinomulva a mozgása és szerintem nem direkt csinálja vagy ki tudja :)Nekem a fájó pontom ez a hiszti és akaratosság és hiába mondom el ezerszer hogy nem szabad vagy fáj ilyet nem szabad csinálni még flegmán visszaszól hogy de és csinálja tovább .Újra és újra nem adja fel könnyen vagy épp behisztizik úgy hogy órdit mint a sakál és még saját magát is földhöz vágja.Nálunk 6 hónaposan kezdődött ez a verekedés a játékokat is földhöz vágja a tvbe belevág akkorát hogy azt csodálom hogy még nem robbant fel.Odamegyek elhozom onnan és újra és újra visszamegy és nézi a reakciómat és sunyin vigyorog a képembe.Amikor nagyon mérges vagyok tudja nagyon jól és elkezd hizelegni hogy na anya fejezd már be úgy is szeretsz felejtsd már el tekintet :) Én azt hittem magamról hogy türelmes ember vagyok de ez a kisember rádöbbentett hogy nem :)Ez tényleg nagyon nehéz,én egyedül nevelem senki segítségem nincs és nem szeretném hogy ő irányitson,nem nőhet a fejemre.Próbálok kitartó lenni és erősebb!Sok sikert nektek is!
 • ercsa79
  2011-03-31 14:40:08
  Köszi a gyors választ!Valamelyest megnyugtat a tudat,hogy nem vagyok ezzel egyedül.
  Alapjában véve normálisan viselkedik,ha megyünk valahová.Ott is fegyelmezem,ha olyat csinál,amit nem szabad.Tehát csak azért nem rosszalkodhat,mert nem vagyunk otthon.Rászólok,nem teszek különbséget otthon,mamáék vagy ismerősöknél vagyunk e.Épp ezért,hogy ne tévessze meg.De okos Ő,csak elég akaratos és makacs,mint én.A sírás is kitartóan megy nála,ha olyanja van.Én is türelmes embernek vallottam magam,amíg Noémi meg nem született.Tényleg jó,hogy nem vagyok egyedül.Dóra,téged nem irigyellek.Bár nekem hiába van apa,neki még annyi türelme sincs,mint nekem már ezek után.Ha erélyesen rászól rá hallgat,de máris hozzám szalad.Így akkor én vagyok a minden.És hát én is sajnálom,szerintem ezt használja ki.
 • tanacsdora
  2011-04-02 11:31:20
  Szerintem nem lesz ő vele semi baj, majd meglátod,mindenkitől azt hallom hogy minden gyerek ki fogja nöni ezeket a viselkedéseket amiket ilyen korba müvelnek.Én is szeretnék erősen hinni ebben !:) Kicsik még és sokat változnak.Nem tudom ti hogy vagyok vele de én már nem viszem mamáékhoz mert mi ha megyünk több napra mert messze vannak,de ahogy kimozditom pár napra minden felborul,nem úgy eszik nem úgy alszik minden megváltozik.Én amit addig kialakitottam rendszert mindennek azonnal vége.Apukám mindig azt mondta nekem nagyon nehéz a gyereknevelés egyedül meg pláne jól gondold meg.De én minden áron vállaltam nem tudva a következményeket.Kellett nekem? Kellett hát ,hát akkor visljem ennek súlyát :) Persze rengeteg nehézség van velük de mellette annyi örömöt és szeretetet adnak ami leirhatatlan.Tegnap megtanult puszit adni,magától odajön és nyomja a kis száját:)Egyszerűen nem tudok betelni vele.Imádni való!Ilyenkor gyorsan elfelejtek mindent :)
 • ercsa79
  2011-04-02 19:24:29
  Igen,igazad van!Noémi is annyira tudja magát szerettetni,hogy az eszméletelen.Meg lehet zabálni.Azt azért remélem ezt a salapálást minél előbb kinövi.Komolyan ott tartok,ha elviszem játszani és odamegy hozzá egy gyerkőc azt nézem mikor csap oda és már ugrásra készen állok.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media