2022. szeptember 25., vasárnap - Eufrozina, Kende napja

mt

Zseníliadrót díszek a karácsonyfára

2021-12-17 23:06:30

zseníliadrót

Zseníliadrót díszek a karácsonyfára

Kellékek:

  • 1 csonag sötétzöld, rövid zseníliadrót,
  • 1 csomag piros, fa gyöngy.

Az elkészítés menete:

A zseníliadrótokból sokféle karácsonyfadísz készíthető, bármilyen mintát kitalálhatunk, dolgozni igen egyszerű vele, nem igényel különösebb szaktudást vagy előképzettséget. Nagy előnye, hogy a rontott darabokat ki lehet javítani, a görbét ki lehet egyenesíteni, és minden alakzatot újra lehet formázni.

Először is a drót egyik végét hajlítsuk vissza görbebot-szerűen, ezzel fogjuk a kész díszeket a fára akasztani, ezután a drót egyenes vége felől fűzzük föl rá a megfelelő számú gyöngyöt. Zárt alakzat készítésekor a drót egyenes végét hajlítsuk vissza és tekerjük össze a kampó alatt, hogy egy körszerű, zárt alakzatot kapjunk. Ez után alakítsuk ki a kívánt alakot.

TIPP:

  • Készíthetünk csillag, virág, fenyőfa, kör, lóhere, szív, csengettyű, angyal, rombusz, hóember alakzatokat is, de alkotásunknak csak a fantáziánk szab határt.
  • Készíthetünk díszeket más színekből is. A színeket ez esetben célszerű úgy választani, hogy harmonizáljanak a lakás, vagy a karácsonyfa többi díszének színével.
  • Bátran adjuk gyermekünk kezébe a kellékeket. 3 éves kor fölött aranyos kis alkotásokat fognak készíteni. Ezek lesznek a fa legszebb ékei.
  • A kész díszeket ne feledjük becsomagolni, és elküldeni az Angyalkákkal, hogy majd vissza tudják hozni a feldíszített karácsonyfánkkal együtt!

Jó szórakozást kívánok!

Köszönöm az alapötletet duli-nak!

Küldd be hozzánk Te is kreatív ötleteidet!

Szólj hozzá Te is a Fórumban!

Megosztás:
Ezt a bejegyzést még nem kommentálta senki.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media