2022. január 21., péntek - Ágnes napja

mt

Az anyán akart bosszút állni a gyermeket varrótűvel szurkáló brazil férfi

2009-12-22 14:09:25

Brazília - Interjút adott az egyik brazil tévének az a férfi, aki nevelt fiába több tucatnyi varrótűt szúrt. A 30 éves férfi vízzel kevert bort adott a két éves gyereknek, hogy elkábítsa.

Börtöncellájában sikerült interjút készítenie a brazil Globo tévécsatornának Roberto Carlos Magalhaessel, akinek tette az egész országot megrázta. "A feleségem és én állandó harcban álltunk. Két-három hét is eltelt úgy, hogy akár csak egy szót is váltottunk volna egymással. Aztán jött az öltet, hogy megölöm a gyereket" - mondta a 30 éves férfi.

"A tűknek végig kellett volna menniük a testén, és meg kellett volna ölniük őt" - jelentette ki. "Őrült ötlet volt. Vízzel kevert bort adtam neki, és miután elkábult, beleszúrtam a tűket" - tette hozzá a kőművesként dolgozó brazil.

Az orvosok szerint összesen 31 tűt szúrt a két éves gyermekbe, több közülük elérte az öt centimétert is. A legveszélyesebb helyeken lévő idegen testeket már eltávolították a fiúból, akit anyja szállított kórházba, miután rosszul lett egy héttel ezelőtt. A röntgenfelvételek alapján derült ki, hogy mi okozza a fájdalmait.

A rendőrség letartóztatta a férfit, akit a korábbi hírek szerint szeretője és egy "fekete mágiát gyakorló papnő" is segítette a borzalmas tett végrehajtásában. A gyermekre még több műtét vár, mire az összes tűt kiszedik belőle.

Forrás: Erdély Online

Megosztás:


Hozzászólások
 • Adrienn
  2009-12-22 14:14:10
  Borzalmas! Ájuldoztam olvasás közben!
 • Egnes
  2009-12-22 17:36:25
  Remelem a bortonben +kapja a neki jaro buntetest.. Hogy lehet ilyet tenni egy kisgyerekkel? remelem sikerulnek a mutetek es fizikailag rendbejon a gyerkoc, lelkileg xtem maradnak benne nyomok..
 • ovildo
  2009-12-29 22:33:55
  Idióta, vele is ezt kéne tenni.
 • sziszi77
  2010-01-21 18:08:53
  Na én tudnám hol szurkáljam meg őt!!!!! De kábítás nélkül,hagy érezze!!!!

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media