2022. január 21., péntek - Ágnes napja

mt

50 varrótűt találtak az orvosok egy kétéves fiú testében, a rendőrség nyomoz

2009-12-16 23:22:04

50 varrótűt találtak az orvosok egy két éves fiúban, Brazíliában, majd értesítették a rendőrséget, mivel azt gyanították, hogy valaki szándékosan tette ezt a gyerekkel - közölte a brazil média kedden.

50 darab tűt szúrt kétéves mostohafiába

A brazil rendőrség szerdán hajtóvadászatot kezdett egy férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy fekete mágia részeként 50 fémtűt szúrt két éves mostohafiába - közölték a helyi illetékesek.

A helyi rendőrfőnök, Helder Fernandes Santana riportereknek azt mondta: a férfinek kedden veszett nyoma, miközben a hatóságok kikérdezték a kisfiú rokonait.

A tűkkel teleszurkált gyereket a Brazília észak-keleti részén lévő Barreiras egyik kórházának intenzív osztályára vitték, miután szombaton többször hányt és gyomorfájdalmakra panaszkodott. Állapota stabil, annak ellenére, hogy az egyik átszúrta tüdejét.

Az orvosok szerint a kisfiú szerencséje az volt, hogy nem nyelt le egyetlen tűt sem. Röntgenfelvételek egyébként szinte az egész testén kimutattak tűket, egyebek mellett a nyakán, felsőtestén és a lábaiban is. Megpróbálják a legfontosabb szerveihez közeli tűket kioperálni a kisfiúból.

A kisfiú súlyos állapotban került kórházba még vasárnap, a Bahia szövetségi állambeli Barreirasban - közölte a Folha de S. Paulo című helyi újság honlapja. A gyereket családtagjai vitték be, mivel hányt és hasfájásra panaszkodott. A röntgen 50 varrótűt mutatott ki a testében, az egyik például kilyukasztotta a tüdejét is. A lap szerint az orvosok képtelenségnek tartották, hogy a gyerek nyelte le a tűket, ezért értesítették a rendőrséget.

Nézze meg a röntgenképet ide kattintva!

Az anya állítólag azt mondta, hogy fogalma sincs, miként kerültek a tűk a gyerek testébe. Azt állította a rendőröknek, hogy amíg dolgozik, a nagypapa vigyáz a gyerekre. A kórház igazgatója azt mondta az O Globo brazil újságnak, hogy a tűk nagy részét eltávolították, de többhöz nem tudtak hozzáférni, ezért a fiúnak együtt kell majd élnie azokkal. "Ha nem okoz gondot egy idegen tárgy a testben, akkor nincs nyomós ok arra, hogy egy kockázatos műtéttel megpróbáljuk eltávolítani" - mondta az igazgató, aki szerint a gyerek nyakába, lábába és a hasába fúródva is találtak tűket. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Forrás: Erdély Online

Megosztás:


Hozzászólások
 • Adrienn
  2009-12-16 23:30:11
  Hihetetlen. pont a napokban olvastam valahol, hogy Kínában a szokás az, ha leánygyermek születik, akkor tűket döfködnek bele, hogy meghaljon, merthogy akkor nem viszi tovább a nevet.
 • dtrizner
  2009-12-17 13:15:50
  Ez borzaszto...
 • bedono
  2009-12-19 13:25:11
  Az embernél nincs gonoszabb...
 • Csibe
  2009-12-20 09:27:49
  Ilyen borzalmakat olvasva eszembe jutot egy dal szöveg: Oly kevés a jó és a gonosz annyi mint a tenger.......
 • csillu81
  2010-01-25 21:55:24
  hat ez aztan hihetetlen.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media