2022. január 28., péntek - Karola, Károly napja

mt

Megszülte az unokáját

2009-02-19 01:07:28

2005-ben Saját lánya kisbabáját hozta a világra Annie Casserley 57 éves brit asszony. Emma, az újszülött kislány akkor 35 éves biológiai édesanyja különleges tüdőbetegségben szenvedett, ezért nem tudta volna kihordani a terhességet. A 3,4 kilogrammos bébit császármetszéssel segítették a világra.

Annie Casserley asszonyt elaltatták a beavatkozás idejére. A Birmingham Evening News tudósítójának elmondta, hogy élete legboldogabb pillanata volt, amikor a kábulatból felébredve ágya mellett megpillantotta az újszülöttet és Emmát. "Mint minden nagymama, a lányom karjában akartam látni az unokámat"- árulta el a "béranya" nagymama.

"Ez a bébi egy csoda, akit anyámnak köszönhetek" - jelentette ki Emma. Az ápolónő kismama nagy elismeréssel beszélt arról a segítségről, amit a terhesség hosszú hónapjai alatt ő és édesanyja a kórházi nővérektől kaptak.

A rendkívüli előzmények után világra jött kislány az Annie Trinity Hattersley nevet kapta annak jelzéséül, hogy életét három személynek köszönheti.

Megosztás:


Hozzászólások
  • Adrienn
    2009-02-19 10:17:37
    Nagyon szép dolgot tett!!!! Minden elismerésem. Bár... kételkedek, hogy normális nagymamai kötelékek fűzik majd a gyerekhez, s nem akarja majd helyettesíteni az anyát...

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media