2022. május 26., csütörtök - Evelin, Fülöp napja

mt

Influenzajárvány miatt egyedül szülnek a kismamák?

2009-02-16 00:56:25

Egyre több kórházban rendelnek el látogatási tilalmat az influenzajárvány miatt, a korlátozás pedig minden esetben a szülészetekre és az újszülött osztályokra is érvényes. Így előfordulhat az, hogy aki a napokban szül, egyedül, férje nélkül kénytelen világra hozni gyermekét.

A kórházak listája, amelyben látogatási tilalom van érvényben, az ÁNTSZ honlapján olvasható. Aki előreláthatólag a napokban fog szülni, érdeklődjön a választott kórház szülészetén, hogy bemehet-e kísérő a szülésre, hogy ne a fájások közepette érje a meglepetés.

Forrás: Velvet

Megosztás:


Hozzászólások
 • Adrienn
  2009-02-16 01:05:38
  Tegnap pl. egy barátnőm kisfia került kórházba - hányós, hasmenős vírus t kapott, aminek következtében kiszáradt volna, ha nem viszik be. Szegény kicsi gyerkőc kénytelen egyedül lenni odabent, mert a szülőket nem engedik be az influenza miatt. :( Nem tudom, hogyan cselekednék ilyen helyzetben. Nem hiszem, hogy kibírnám nélküle!!! Illetve Ő nélkülem. :( Az egyedül szülés sem sokkal egyszerűbb eset.
 • Agi77
  2009-02-17 13:03:35
  Úgylátszik ez is ahány kórház annyi szokás. Sajna a keresztfiam is kórházban volt, pár napja engedték haza, és az a kórház is le volt zárva, de az anyukája ott lehetett.

Új hozzászólás
Ahhoz, hogy új bejegyzést készíthess, előbb be kell jelentkezned a fórumon regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.
Ha még nem regisztáltál, itt megteheted.
 
 

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media