2017. július 27., csütörtök - Liliána, Olga napja

mt

  • Hírek:

    Próbáltátok már az utónév kalkulátorunkat? Lessétek meg, hogy melyik utónév passzol a legjobban a vezetéknevetekhez. Sokat segít a születendő gyermek nevének meghatározásakor, de mókának sem utolsó. Jó szórakozást! :)
Oldalak: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Dátum: 2017-07-26 16:08:23 
Indította SzAdél - Utolsó üzenet: írta SzAdél
Helló!

A sok kúszás-mászás kidörzsölte a kislányom térdét és könyökét is. Szegénynek már eléggé kidörzsölte minden hajlatát az állandó jövés-menés.  :o Milyen krémet, praktikát javasoltok? Van valami ötletetek, mivel lehetne kezelni ezeket a felhorzsolt részeket? Szerintetek erre a Sudocrem jó lehet, vagy az csak a pelus alatti kipirosodásra jó?  ???

 2 
 Dátum: 2017-07-26 13:21:58 
Indította vera08 - Utolsó üzenet: írta EszterSzabi
Sziasztok! Látom 100 éve nem írt senki. A Flórián tér közelében lakom szintén, nem túl régen.... 9 hónapos a kisfiam, ha valakinek van kedve babakocsizni, strandolni, szívesen mennénk

 3 
 Dátum: 2017-07-14 17:05:22 
Indította korina999 - Utolsó üzenet: írta sarika24
Szia Korina!
Nálunk leginkább a Sudocrem volt az, ami beváltotta a reklámban ígért dolgokat. Tényleg nagyon hamar megnyugtatja az irritált bőrt. Így nyáron különösen jó, ha kéznél van, mert ebben a melegben nagyon hamar befülled a babák popója.
Sári

 4 
 Dátum: 2017-07-11 12:30:55 
Indította kollarfanni92 - Utolsó üzenet: írta babaanna
Baba popsi kicsípésére nekem az aloés first vált be nem vagyok ügynök nem tudtok tőlem ilyet kérni, de szerintem a legesleggyorsabban ez teszi rendbe a fájó csípő pöttyöket. Nálunk kicsit windex jellege van mert annyi mindenre jó hogy más a szomszéddal csak azt szoktuk kérdezni ha bármi történik valamelyik gyerekkel az udvaron: Firstöt fújtál már rá? :D De hasmenésre meg a Protexin Restore-t érdemes kipróbálni vagy a nagyobbaknak van már összerágható Junior tabletta is ami jó ízű.

 5 
 Dátum: 2017-06-26 11:32:01 
Indította sarika24 - Utolsó üzenet: írta sarika24
Sziasztok!

Kisfiamnak néhány napja csúnya kiütések jelentek meg a fenekén. Mi a teendő ilyenkor? Milyen krémet ajánlotok erre? Nekem a barátnőm a Sudocremet javasolta kipróbálásra, de bizonytalan vagyok. Légyszi, segítsetek! Előre is köszönöm a válaszokat!

Sára

 6 
 Dátum: 2017-06-20 16:19:44 
Indította kollarfanni92 - Utolsó üzenet: írta lillus1989
Szia!

Nekem is leginkább a Sudocrem vált be az ilyen esetekben. Ha kipirosodott a kisbabám bőre, akkor azt szoktam rákenni, minden más ilyen készítményt lepipál.  ;) Annyit tennék még hozzá az előttem hozzászólók tanácsaihoz, hogy ilyen hőségben, mint ami most is van, fokozottan ügyelj arra, hogy sűrűbben cseréld a pelust és amennyire lehet, legyen minél többet „fedetlenül” a pici popsija.  :P

 7 
 Dátum: 2017-06-19 12:08:02 
Indította Kanawiotsa - Utolsó üzenet: írta Lady Evangeline
Sziasztok,

Nemrég voltam a Péterfyben Ultrahang vizsgálaton.( Nem a fizetősben ). Apuka bejöhetett velem.
Szerettünk volna képet hazavinni és a baba kis fotójáért 500 Ft-ot kértek.
Szerintem normális esetben ez ingyenesen a vizsgálat része kellene hogy legyen, nem?....

(Nem az összeggel van a gond, hanem az elv a probléma. Természetesen megvettük a babánk első fotóját)

 8 
 Dátum: 2017-06-09 20:17:47 
Indította ollem - Utolsó üzenet: írta takacsveca
Azt nem árulhatom el, de nézzétek meg, nagyon király fagyik.
https://www.ujsagomat.hu/family-frost/  ;)

 9 
 Dátum: 2017-05-29 13:57:48 
Indította Regiee - Utolsó üzenet: írta Regiee
Sziasztok!

Eddig 20órakor volt hogy megyünk fel fürdeni kis játék még amíg anya lefürdik, testápolózás aztán tápszer és alvás. Ez így ment egészen múlthétig. Azóta megissza a tápszert és "megőrül". Ordít, sír menni akar ki a szobából le a nappaliba utána vissza fel. Nem alszik el éjfélig. Pénteken elvitték a mamáék vasárnap jött haza a törpe, kis kiruccanás neki is és nekünk is. Ott ugynezt a napirendet tartották aludt mint egy kisangyal. Most ma újra kezdődik a kiabálás sírás. Mi lelte a kislányunkat? Napirenden változtassunk? Éhes nem marad mert nem kell neki se több se ha újat keverek be a tápszerből. Kifáradni is kifárad egész nap rohangál a kertben meg játszunk. A mama hiányzik neki? Elejétől fogva oda van érte, imádja és jól elvannak. Más is járt ilyen cipőben? Kezdem úgy érezni, hogy a mamáékat jobban szereti mint minket. He felmegyünk fürdeni előtte már dörzsöli a szemét, hogy álmos. A feleségem már kikészült teljesen. A pelenkát nem lehet ráadni, az ételt kiborogatja napközben. Mit tanácsoltok?

 10 
 Dátum: 2017-05-24 16:17:22 
Indította korina999 - Utolsó üzenet: írta korina999
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, gyógyszertári krémet használunk és a babámnak bepirosodott a popsija.  :( :( :(Kicsit aggódom, milyen krémet kellene használnom helyette? Köszi!

Oldalak: [1] 2 3 ... 10

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media