2023. március 25., szombat - Irén, Írisz napja

mt

• Hírek:

Próbáltátok már az utónév kalkulátorunkat? Lessétek meg, hogy melyik utónév passzol a legjobban a vezetéknevetekhez. Sokat segít a születendő gyermek nevének meghatározásakor, de mókának sem utolsó. Jó szórakozást! :)
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 40

Régebbi versenyek

(Megtekintve 119282 alkalommal)
  • Adrienn

• Administrator
    • Fanatikus Picibabás
    Re: "Pancsoló baba 2008" Fórum
    « Válasz #15 Dátum: 2008-10-16 17:22:45 »
    Hát, lassan már úgy érzem, szinte behozhatatlan lesz az előny... nekem van 6-8 kedvencem, nagyon drukkolok nekik. Persze, mindig a legutolsónak a legjobban. :) Ti kinek szurkoltok a legjobban?
  • Adrienn

• Administrator
    • Fanatikus Picibabás
    « Válasz #16 Dátum: 2008-10-17 00:36:44 »
    Újabb támogató érkezett:

A Hellan genova http://www.helan.hu/ értékes ajándékcsomagot kínált fel.

• Adrienn

• Administrator
    • Fanatikus Picibabás
    « Válasz #17 Dátum: 2008-10-19 00:22:32 »
    Annyira gusztustalan számomra, hogy egyes szülők csalással szeretnék elérni a nyereményeket... Mire jó ez az egész akkor, ha csalunk? Pláne, hogy mondod meg majd a gyermekednek: Kicsim, egyszer, még egy éves sem voltál, beneveztelek egy versenyre. És nyertél! Te lettél az első! Mert tudod, csaltunk!

Hát gratulálok!!! Tényleg minden csalót kitiltunk! És a következő próbálkozásnál a nevezett gyermeket is töröljük a listából!
  • Kinga

• Csecsemő
    • *
    « Válasz #18 Dátum: 2008-10-19 07:30:58 »
    Hát igen, helyes, hogy erről beszélgetünk Adrienn. Már napok óta én is tépelődök azon, hogy erről írjak.
    Az az igazság, hogy egyértelműen látszik sokszor, hogy amint előnybe kerülnek egyesek, mások NAGYON ÉRDEKES MÓDON behozzák a lemaradást. Egyes anyukák, vagy apukák is naponta emaileket küldözgetnek több tíz embernek, odacsődítik a családot(ha esetleg nincs mindenkinek otthon internet), hogy minden ismerősük a lehető legtöbbször tudjon szavazni. És akkor azok, akik nem tudnak becsületesen versenyezni, CSALNAK. Adrienn, ezt nem szabad hagyni.
    Én személy szerint leírom neked hogy telik egy nap azóta, hogy beneveztünk: reggel felkelek és szavazok. Rögtön a férjem is egyértelműen meg a nővérem, mivel egy házban lakunk és nekünk van internet. Ezután nekifogok emailezni, chattelni és beszélni valamilyen módon az ismerősökkel, hogy szavazzanak. Persze, közben végzem a házimunkám, nevelem a gyereket és teszem a mindennapi dolgaimat.
    Akkor ne jöjjön egy anyuka vagy apuka se, aki csalva akar nyerni. Az ilyeneknek nem szabad megkegyelmezni, azonnal törölni kell a versenyből. Mese nincs!!!Szerintem minden anyuka, aki benevezte gyerekét, ezt szeretné, TÖRÖLNI A CSALÓKAT!!!!Mert ha nem törlődnek, akkor mi értelme van, hogy mi gyűjtögessük a szavazatokat, ha egy nap úgyis vagy az utolsó nap megelőz az, aki a legtöbbet tud csalni???
    És nem vagyok egyáltalán irigy a többi gyerekre, nem azért írtam amit írtam, sőt, van kedvencem is az elsők között...de édes Istenem, ez egy gyerekverseny, már itt is CSALUNK? Tényleg csak ennyit tud ez a nép?
  • Adrienn

• Administrator
    • Fanatikus Picibabás
    « Válasz #19 Dátum: 2008-10-19 09:04:29 »
    Nos, igen. Teljesen egyetértek. Már volt törlés, volt szavazatvisszatörlés, volt kitiltás, volt bizonyos időre kitiltás. Szeretném a versenyeket tisztán tartani. Tényleg! Az pedig, hogy egy gyermekre egy IP címről 3-4-en szavaznak, az érthető, hiszen többen élünk egy háztartásban, de ha már 10-15-en az már sok. Tényleg. nah, ilyenkor nem szeretném ha sértődés lenne, de sajna bizonyos szankciókat kell alkalmaznom. És olyan érdekes, hogy a vezető gyermekek között a többség NEM csal. Viszont van egy-kettő, aki folyamatosan próbálkozik. Azért a szavazatok állását ha látod, akkor megérted, hogy sokan túl akarják lépni azt... nem olyan nagyon a különbségek.
  • Kinga

• Csecsemő
    • *
    « Válasz #20 Dátum: 2008-10-19 09:59:08 »
    Remélem, Adrienn szavait megértette minden olyan anyuka, apuka, aki csal.
    Amikor elindult ez a verseny, álmomban se gondoltam volna, hogy csaló szülők is felkerülnek.
    Köszönjük a lehetőséget az oldal szerkesztőinek, hogy versenyezhetünk és tartsuk tiszteletben, hogy ez gyerekekről szól. Bár itt ne szemétkedjenek egyesek!!!
  • Manoci12

• Vendég
    « Válasz #21 Dátum: 2008-10-19 11:39:00 »
    Megértem a felháborodásodat, mikor elindult a verseny, én is szemtanuja lehettem egy csalásnak, nagyo felháborodtam rajta, rettentően rosszul esett, hogy képes valaki ilyenre! Egyszerűen nem értem az ilyen embereket!! Annyira pofátlanok tudnak lenni! Aztán meg dicsekednek, hogy nyertek egy versenyt! Na, de Hogyan???
    Szép dologra tanítja a gyerekét...
    Nekem már attól lelki furdalsom van, hogy a párom is szavaz a gyerekre, nem hogy még én csináljak kamuregisztrációkat!

Szégyelje magát az aki csal!

Én megértem, hogy a nyeremény az jól jönne, de ez mindenkinek! Ráadásul sok mindent lehet nyerni, de akkor se csalással kellene ezt elérni!

Reménykedem, hogy az első helyezett tisztességgel fog nyerni!

DE ITT MINDENKI NYERTES!! CSAK RÁ KELL NÉZNI A GYÖNYÖRŰ GYERMEKEKRE!
  • Kinga

• Csecsemő
    • *
    « Válasz #22 Dátum: 2008-10-19 11:57:38 »
    Hát igen, őszintén megmondom én, hogy persze jólesne a nyeremény, de nem azért indultunk mi a versenyen, csak egyszerűen, mint minden anyuka, aranyosnak találtam a kisbabámat és szeretném, hogy ha nyerne.
    Most, mivel kiderült a csalás, várjuk szeretettel annak az anyukának a megszólalását, aki jól tudja már, hogy róla van szó. Vallja be a csalást és vonuljanak ki a versenyből szépen. Így még esetleg nyerhet hitelt szavainak. Úgyis mindenki tudja már, kiről van szó...
    És az adminisztrátor úgyis el tudja mindenkinek majd mondani, hogy aki nyert, az csalt-e vagy sem. Úgyhogy a lelkiismerete csak annak lesz piszkos, aki csalt.
    És mi tényleg nem a nyereményért hajtunk, mi a szerencsénkre és az ismerősök hozzáállására bízzuk magunkat.
    Sok szerencsét mindenkinek a versenyben, nyerjen az, akire becsületes módon a legtöbben szavaznak, ne az, aki tucatszor szavaz saját gyerekére 1 nap alatt.
  • letti

• Csecsemő
    • *
    « Válasz #23 Dátum: 2008-10-19 12:14:43 »
    Én sajnos internetes versenyt csalás nélkül még nem láttam.Félek nem is fogok.Mindig volt és lesz olyan aki próbálkozik.Szégyen.Itt most nyilván az első 3 helyezett baba  közül kerül majd ki a nyertes,hogy tisztességesen-e azt döntsék el maguk,és e szerint legyenek büszkék vagy sem magukra.(egyébként az én kedvencem köztük van).Mert a  babáknak nem sok köze van az ilyen versenyekhez.Mondom ezt annak ellenére,hogy én is nevezem a kislányomot több helyre,mert nem tudom megállni,hogy ő ne legyen ott a többi baba közt.(ez már az én "betegségem").Aztán néhány helyen próbálok szavazatokat is gyűjteni,de általában mindig feladom,mert se erőm,se időm,se ismerősöm nincs annyi,hogy kitartsunk a verseny végéig.De jól is van ez így.Remélem egyszer kinövök az ilyen versenyzősdiből. Sok sikert minden gyönyörűségnek!

• zizi

• Nagycsoportos
    • bence 5 éves
    « Válasz #24 Dátum: 2008-10-19 12:24:03 »
    hu micsoda felháborodások.igazatok van bár én az elején megirtam hogy mindig lesz olyan akinek fájni hogy nem nyer,és mások csalnak.és csalással nyernek.kizárni öket nem igazán lehet mert jön egy másik csalo aki addig sikertelenül csinálta de ha nincs vetélytárs akkor hajrá.ahol egy mocsi van ott van több is.nem szeretnék nyerni.azért neveztem mert nem akartam kimaradni a bulibol.tényleg megéri azért a pár ajándékcsomiért ennyi energiát feccölni a csalásba?hát akkor csináljakedves anyuka. ;) :)
  • letti

• Csecsemő
    • *
    « Válasz #25 Dátum: 2008-10-19 13:08:49 »
    zizi! Tök igazad van.Egyébként azok a legrosszabb versenyek,ahol sms szavazás van.Ott meg az nyer,aki úgy is meg tudná venni az ajándékot. :(

• Manoci12

• Vendég
    « Válasz #26 Dátum: 2008-10-19 13:58:51 »
    Én mégmindig nem tudom, ki a csaló anyuka... De remélem igazságos lesz a vége, hisz addig még bármi változhat!!!!

Kinga, ezen pedig ne  rágd magad!!! Hagyd a francba, szavazz, de ne idegeskedj rajta!! Én bízok Adriennben, neki igazán érdeke, hogy igazságos legyen!! Csak nyugi :)
  • Adrienn

• Administrator
    • Fanatikus Picibabás
    « Válasz #27 Dátum: 2008-10-19 17:10:30 »
    Tényleg ne izguljatok... Pontosan látom, hogy melyik gyerkőcre mikor, melyik ip-ről, milyen nickel szavaznak... És valóban utálnám, ha a munkám gyümölcsét egy csaló vinné haza. Erre nem kerülhet sor. Csak szorgalmasan szavazgassatok, és a verseny tisztaságát bízzátok rám. Csak felháborít, hogy egyesek mire képesek... és ne várjátok, hogy itt meg fog szólalni. A fórum meg a szavazás két külön dolog... Ez biztosan nem is érdekli.
  • Kinga

• Csecsemő
    • *
    « Válasz #28 Dátum: 2008-10-20 10:48:58 »
    Sziasztok.
    Hát igen, én ebbe beleéltem magam és sajnálom, hogy kapott az egész egy ilyen furcsa hangnemet.
    De ez van, ilyen világ lett, az emberek nagyon meváltoztak és nagyon nehéz becsületesnek megmaradni.
    Igen, Adriennben én teljes mértékben bízok, mert szuper kis oldalt alakított ki.
  • Adrienn

• Administrator
    • Fanatikus Picibabás
    « Válasz #29 Dátum: 2008-10-20 11:11:30 »
    Látod-látod.. :) Egy nap kitiltás, és máris behoztátok a lemaradást! Nagyon drukkolok mindenkinek! Annyira kíváncsi vagyok, mi lesz a vége.
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 40

• PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media