Hát igen, helyes, hogy erről beszélgetünk Adrienn. Már napok óta én is tépelődök azon, hogy erről írjak.
Az az igazság, hogy egyértelműen látszik sokszor, hogy amint előnybe kerülnek egyesek, mások NAGYON ÉRDEKES MÓDON behozzák a lemaradást. Egyes anyukák, vagy apukák is naponta emaileket küldözgetnek több tíz embernek, odacsődítik a családot(ha esetleg nincs mindenkinek otthon internet), hogy minden ismerősük a lehető legtöbbször tudjon szavazni. És akkor azok, akik nem tudnak becsületesen versenyezni, CSALNAK. Adrienn, ezt nem szabad hagyni.
Én személy szerint leírom neked hogy telik egy nap azóta, hogy beneveztünk: reggel felkelek és szavazok. Rögtön a férjem is egyértelműen meg a nővérem, mivel egy házban lakunk és nekünk van internet. Ezután nekifogok emailezni, chattelni és beszélni valamilyen módon az ismerősökkel, hogy szavazzanak. Persze, közben végzem a házimunkám, nevelem a gyereket és teszem a mindennapi dolgaimat.
Akkor ne jöjjön egy anyuka vagy apuka se, aki csalva akar nyerni. Az ilyeneknek nem szabad megkegyelmezni, azonnal törölni kell a versenyből. Mese nincs!!!Szerintem minden anyuka, aki benevezte gyerekét, ezt szeretné, TÖRÖLNI A CSALÓKAT!!!!Mert ha nem törlődnek, akkor mi értelme van, hogy mi gyűjtögessük a szavazatokat, ha egy nap úgyis vagy az utolsó nap megelőz az, aki a legtöbbet tud csalni???
És nem vagyok egyáltalán irigy a többi gyerekre, nem azért írtam amit írtam, sőt, van kedvencem is az elsők között...de édes Istenem, ez egy gyerekverseny, már itt is CSALUNK? Tényleg csak ennyit tud ez a nép?