2020. november 25., szerda - Katalin napja

mt

 • Hírek:

  Próbáltátok már az utónév kalkulátorunkat? Lessétek meg, hogy melyik utónév passzol a legjobban a vezetéknevetekhez. Sokat segít a születendő gyermek nevének meghatározásakor, de mókának sem utolsó. Jó szórakozást! :)
Oldalak: [1]

Altatásprobléma 16 hónapos kislánynál

 (Megtekintve 4556 alkalommal)
 • Regiee

  • Újszülött
  • Hozzászólások: 1
  Altatásprobléma 16 hónapos kislánynál
  « Dátum: 2017-05-29 13:57:48 »
  Sziasztok!

  Eddig 20órakor volt hogy megyünk fel fürdeni kis játék még amíg anya lefürdik, testápolózás aztán tápszer és alvás. Ez így ment egészen múlthétig. Azóta megissza a tápszert és "megőrül". Ordít, sír menni akar ki a szobából le a nappaliba utána vissza fel. Nem alszik el éjfélig. Pénteken elvitték a mamáék vasárnap jött haza a törpe, kis kiruccanás neki is és nekünk is. Ott ugynezt a napirendet tartották aludt mint egy kisangyal. Most ma újra kezdődik a kiabálás sírás. Mi lelte a kislányunkat? Napirenden változtassunk? Éhes nem marad mert nem kell neki se több se ha újat keverek be a tápszerből. Kifáradni is kifárad egész nap rohangál a kertben meg játszunk. A mama hiányzik neki? Elejétől fogva oda van érte, imádja és jól elvannak. Más is járt ilyen cipőben? Kezdem úgy érezni, hogy a mamáékat jobban szereti mint minket. He felmegyünk fürdeni előtte már dörzsöli a szemét, hogy álmos. A feleségem már kikészült teljesen. A pelenkát nem lehet ráadni, az ételt kiborogatja napközben. Mit tanácsoltok?
 • VarjasAnita

  • Újszülött
  • Hozzászólások: 7
  Re:Altatásprobléma 16 hónapos kislánynál
  « Válasz #1 Dátum: 2019-01-28 15:05:52 »
  Szia. Nem próbálkoztál már éjszakai fényekkel? Esetleg ezekkel a modernebb fajtákkal, amik kifejezetten nagyobb, idősebb gyerekeknek vannak? Mint például egy ilyen: https://pepita.hu/ejjeli-fenyek-projektorok-c1533/eurekakids-space-projector-p233825?from=list Nálunk ezek általában beváltak, bár gondolom, hogy már nagyobb gyerekről van szó nem éppen babáról.
  Mindig a szobájában aludt vagy altatjátok, nem lehet hogy csak a szobájában nem akar aludni valami miatt? Vagy veletek alszik és úgy is megvan a probléma? Vagy még talán a tápszert nem változtattad meg? Bár gondolom, hogy nem, de hátha..
Oldalak: [1]

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
baleseti kártérítés Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media