2019. április 26., péntek - Ervin napja

mt

 • Hírek:

  Próbáltátok már az utónév kalkulátorunkat? Lessétek meg, hogy melyik utónév passzol a legjobban a vezetéknevetekhez. Sokat segít a születendő gyermek nevének meghatározásakor, de mókának sem utolsó. Jó szórakozást! :)
Oldalak: 1 [2]

Szülés utáni depresszió

 (Megtekintve 14737 alkalommal)
 • csucsubaba

  • Csecsemő
  • *
  • Hozzászólások: 262
  Re:Szülés utáni depresszió
  « Válasz #15 Dátum: 2012-11-23 21:24:09 »
  én is gondoltam már arra, hogy depresszióm van, de aztán eszembe jutott az is, hogy van egy csöpp édes kisbabám, akit fel fogok tudni nevelni, másnak is sikerült már segítség nélkül (itt most a nagyszülőiről beszélek, párom olykor besegít, de ő meg dolgozik), nekem miért ne menne?
  az elejét végig sírtam, mert kórházban volt a pocok, én meg nem lehettem vele. aztán az első 3 napom vele, hát nagyon nehéz volt, nem tudtam mit hogy kell, nem akart szopizni sem én meg annyira akartam mindent, hogy hazajöhessen.
  hazajöttünk és akkor is nagyon akartam mindent, hogy jó legyen, ettől nagyon kikészültem. jött az állandó sírás és önutálat. (a fáradtság alap volt, hisz kisbabáról van szó), sikerült túl tennem magamat úgy, hogy elgondolkodtam ilyeneken, hogy a baba biztonságra vágyik és pozitív légkörre, és ezt csak én tudom neki megteremteni.
  mára már minden rendben, helyre tettem magamat. mindent igyekszem úgy csinálni, hogy az jó legyen a picinek is, és ez erőt ad és önbizalmat :)
  olyan érzéseim nem voltak, hogy utálnám a babámat, csak azt utáltam, hogy sírt és nem tudtam mit csináljak vele, hogy jó legyen.
  szerintem nálam a nehéz kezdet tett be.
  nem tudom ez depresszió e vagy sem vagy csak kezdett az lenni.. de már rendeztem a dolgokat a fejemben :)
  ♥♥♥♥


 • wakkancs

  • Újszülött
  • Hozzászólások: 8
  Re:Szülés utáni depresszió
  « Válasz #16 Dátum: 2014-11-11 17:37:09 »
  Kedves Mindenki, egy nagyon izgi kutatáshoz keresünk kismamákat, akik szívesen kitöltenek egy kb. 10 perces online kérdőívet. Ha megosztjátok, az is szuper nagy segítség! A résztvevők között 5 db 10 000 Ft értékű DM ajándékutalványt sorsolunk ki! Előre is köszi! A kérdőív a linkre kattintva indul.
  http://adatbazis.selfip.com/capitris/index.php?pid=PR321&uid=TESZT
  adatbazis.selfip.com
  adatbazis.selfip.com
 • babaanna

  • Újszülött
  • Hozzászólások: 60
  Re:Szülés utáni depresszió
  « Válasz #17 Dátum: 2016-08-17 11:24:42 »
  Nekem anno volt szülés utáni depresszióm, de nem ismertem fel, örültem hogy élek nem hogy ezen agyaljak de így visszatekintve biztos hogy az volt. Más senki sem ismerte fel a környezetembe szóval egyszerűen olyan fél éves kor környékén elmúlt, kijöttem belőle valahogy. Szerintem ha az ha nem egy a lényeg hogy a baba jól legyen ehhez mindenki megtesz annyit amennyit éppen tud. Nekem az segített volna ha valaki néha esetleg elviszi egy délutáni sétára hogy alhassak mondjuk egy kicsit vagy kicsit foglalkozhassak magammal is. vagy ha kevesebbet sír egy baba mert mondjuk fáj a hasa ( persze erre már van sokféle gázcsökkentő meg mindenféle szer, nekem a legjobb még a restore volt egy hasmenéses járvány után amit nehezen vészeltünk át). Azt hiszem segítséget kellett volna kérnem de én mindent magamtól akartam megoldani és ez nem jó senkinek sem. Szóval a bölcsesség ma már hogy kérj segítséget ha úgy érzed nem megy egyedül :)
Oldalak: 1 [2]

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media