2020. május 27., szerda - Hella napja

mt

 • Hírek:

  Próbáltátok már az utónév kalkulátorunkat? Lessétek meg, hogy melyik utónév passzol a legjobban a vezetéknevetekhez. Sokat segít a születendő gyermek nevének meghatározásakor, de mókának sem utolsó. Jó szórakozást! :)
Oldalak: [1]

Dühítő fefelőtlenség

 (Megtekintve 8901 alkalommal)
 • Csigucica

  • Újszülött
  • Hozzászólások: 1
  Dühítő fefelőtlenség
  « Dátum: 2013-07-13 13:55:08 »
  Sziasztok!

  Korábban nézegettem az oldalt, mikor kiderült, hogy babánk lesz.akkor még nem regisztráltam, csak kívülállóként kukucskáltam, de nagyon hasznosnak találtam. Sokat olvasgattam és most úgy érzem, ki kell írnom magamból a dühöm és egy kicsit a bánatom.
  Sajnos nálam nem alakult jól, nem fejlődött a babóka. Nagyon szerettük volna, szomorú vagyok, de nem keseredem el. Fiatalok vagyunk, szerelmesek és hamar sikerült, de valami mégse úgy alakult most, de következőre fog, érzem.
  Vérvétel alapján úgy 8-9. hétben kellett volna járnom, míg ultrahang kép alapján csak a 6. hét lehetett. Nagyon fájt hallani, de el kellett fogadni. Műtéti befejezés, hát se kimondani, se olvasni nem jó.
  Fáj, de ezt nem akarom taglalni. Mint hogy írtam is, nagy a szerelem és közösen
  minden sikerülni fog, így nem is azért írok hogy sajnáltassam magam.
  Hogy mi dühített fel? A két szobatársam...szerencsére csak kettő volt, mert ilyenből kettő is sok volt. Nekik abortuszuk volt és naná hogy nem is az első. Alapjában ellenzem, számomra a kivétel, ha kiderül, hogy beteg lesz. Láttam már beteg gyereket felnőni, és az egy dolog, hogy a szülei házassága ráment, hogy csúfolták a testvérét....azt volt szörnyű látni, hogy ugyan értelmileg és testileg is sérült volt, de azt még így is értette, hogy ő nem olyan, mint a többiek és ezért gyűlölte magát.  Egy gyerek, aki alig tudja bármely végtagját mozgatni, azt a picit is arra használja, hogy magában kárt tegyen, hogy hamarabb vége legyen. Még régen, 16 éves fejjel megfogadtam, hogy ilyennek nem teszem ki a gyermekem, ha megtudom a terhesség alatt, hogy bármi baja van, ami kimutatható, akkor bármennyire is fáj, el fogom vetetni. Ezt az elvet vallom 12 évvel később is, talán ezért tudom elfogadni, hogy oka volt annak, hogy most nem sikerült és inkább most, mint egy későbbi vizsgálat alkalmával. Örültünk a picurkának, de még nem éltük bele magunk annyira.
  A két szobatársam enyhén szólva se érdemel védelmet a tette miatt, nem tudom őket nem elítélni. Egyikőjüknek ez volt  a negyedik. Nem is akar gyereket, el akarja köttetni magát, de ezt eddig a magyar jogszabályok nem engedték, csak ha már egy gyermeket világra hozott. De azt hiszem ez nem lehet mentség.... 4  pici élet és a legmeglepőbb, mind ugyanattól a férfitől. Olyan természetesen kezelte, mint más a fogtömést. Hogy lehetnek ilyen felelőtlenek? Én egy ilyen férfit, aki ilyen szinten nem törődik a párjával már rég kivágtam volna. Hogy teheti ki ennek, pláne ennyiszer, és egy nő hogy lehet ilyen totális idióta, hogy nem veszi észre ezt.???!! Nem védekeztek a nagy hevületben, még erre is van megoldás, időben, de nem ez. A másik nő ugyanez csak annyi még hozzá, hogy neki már van 3 gyerek császárral, időként közte persze volt abortusz...meg se mertem kérdezni, hogy mennyiszer....és most meg ikrek jöttek volna. A csúcs, hogy a doki az utolsó pillanatban közölte, hogy ja ezek nem is 11, hanem 13 hetesek, ezt már el se végezhetné. Persze a nő ragaszkodott hozzá. Neki is mindez egy férfitől. Még meg is sértődött, amikor a doki felvetette, hogy el kéne kötni. Egyikőjüket se hagyta el a párjuk, mikor megtudták, hogy bizony többen lesznek.
  Igazságtalannak éreztem az egészet és szerintem minden gyermekre vágyó nő így lett volna. Nem szültem még, még terhes se voltam. este feltették a tágítót és majd bele pusztultam annyira görcsöltem egész éjszaka tőle, ők meg olyan nyugodtam aludtak, mint otthon a pihe puha ágyukban. Délelőtt mindenki túl volt a "kis műtéten", engem csak egykor vittek le, akkor is kiderült, hogy ki kerültem a látókörükből....be voltam írva műtétre....ja csak hát abortusz volt aznap 8, ilyen szerencsétlen meg csak egy. Előttem becsúszott 2 császár és még egy vetélés (nagyon sajnálom) . Az előkészítőben még másfél órát kattogtam ezen és nem segített. Elég radikális gondolatok jutottak eszembe...dühös voltam, de így utólag se érzem másképp. Én már a második, esetleg harmadik felelőtlenül összehozott gyereknél elkötném a pácienset. csak az orvosok idejét veszik el a valós betegektől. Az első abortusz előtt a családsegítőben leültetném őket és megnézetnék egy abortuszos filmet. Középiskolában biológia órán néztünk ilyet, megrázó, nagyon megrázó. Talán felvillanna valami világosság a fejükben. Biztos nagyon szélsőséges vagyok, de nekem nem kifogás a szociális indok.  Lehet szerelmeskedni, csak tudni kell, hogy annak lehetnek következményei. 10 éve élek nemi életet és érdekes módon nem csúszott be nem kívánt terhesség. Megjegyzem nem egész 2 évig szedtem csupán tablettát. Gumiztam és amikor meg úgy éreztük, hogy nem lenne tragédia, ha becsúszna, akkor megszakításosan. Mellesleg anyámék csak így védekeztek 25 éven keresztül és csak ketten lettünk, mindketten tervezettek és örömmel vártak. Szóval nem tudom ésszel felérni, hogy másnak ez miért nem megy. A hiba biztos bennem van, mert magamból indulok ki.
  És a legdurvábban az veret ki a  biztosítékot, amikor visszatolták őket és csodálkozva kérdezték, hogy én még hogy hogy ott vagyok, hiszen hát ez nekem még csak az első. Na, itt valami elpattant bennem. nekem ez semmiféle olyan ELSŐ nem lesz, mint nekik. Én akartam a babámat, nem megölöm, hanem az élettelen picit fogják kivenni belőlem. egyszerűen sértett, hogy magukhoz hasonlítanak.
  De hogy írjak pozitívat is....nagyon jól sikerült, épp, hogy picit vérzem és nem fáj, persze semmit se szabad emelni  (már a másfél kilós ásványvizet is megéreztem) és a séta tempómon is lassítottam. Helyre fog állni minden, mert máshogy nem lehet. Mivel én kikerültem a látókörükből, ahogy azt korábban is írtam, gyakorlatilag totál más dokihoz kerültem, még csak nem is emlékszem rá, csak egy pillanatra láttam az arcát, de akkor már volt bennem fájdalomcsillapító és már folyt belém a vénás altató is. Szóval épp csak beesett. Cserébe egy profit kaptam, tényleg profit és egy hihetetlen jó fej műtős srácot. Látta, hogy már mióta ott dekkolok az előkészítőben és nem épp vidám a fejem. Amikor csak tudott, jött elterelni a gondolataim. Nagyon sokat köszönhetek neki. Segített, hogy pozitívan és bizalommal álljak a jövőhöz.
  Kívánom minden sorstársnak, hogy ne keseredjetek el. Bújj hozzá az emberedhez, mert ő a támaszod. Hallgassátok meg egyszer figyelmesen Zsédától a Mindhalálig mellettem című számot és tudni fogod, hogy lehetsz bármilyen bánatos a baba miatt, akkor is ott vagytok egymásnak és ez a legfontosabb. Sok sikert mindenkinek!!!!
 • mosoly001

  • Picibaba-függő
  • ****
  • Hozzászólások: 1170
  Re:Dühítő fefelőtlenség
  « Válasz #1 Dátum: 2013-07-15 21:59:10 »
  nekem is művi befejezése volt,de természetes indult meg a vetélés, terveztük.. és én is meg tudtam volna ölni azokat a lányokat!!!!,akik vidáman távoztak utána..mi aznap több,mint 10en "vártunk" ilyen műtétre....
  Talán a sors fintora, hogy aki mindennél jobban vágyik rá, az elveszíti, akinek meg makk egészséges lenne, az eldobja...csak remélem,hogy mikor terveznék esetleg, akkor meg majd nem jön össze! (és nem rosszindulatból)... • Commundert

  • Újszülött
  • Hozzászólások: 1
  Re:Dühítő fefelőtlenség
  « Válasz #2 Dátum: 2017-11-01 11:36:45 »
  , hogy a szülei házassága ráment, hogy csúfolták a testvérét....azt volt szörnyű látni, hogy ugyan értelmileg és testileg is sérült volt, de azt még így is értette, hogy ő
Oldalak: [1]

 • PocakkalHétről-hétre
  • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó
Dr. Bátori-Kallós Picibaba.hu Verseny

Adaptive Media